Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. júl 2021

Letné outfity inšpirované svetovými topmodelkami

Svetové modelky sú našim obľúbeným zdrojom módnej inšpirácie. Inak to nie je ani v prípade letných outfitov, ktoré nám pravidelne predvádzajú počas svojich prázdnin.

Letné outfity inšpirované svetovými topmodelkami

Svetové modelky sú našim obľúbeným zdrojom módnej inšpirácie. Inak to nie je ani v prípade letných outfitov, ktoré nám pravidelne predvádzajú počas svojich prázdnin. Týchto 5 outfito vytvoríte veľmi jednoducho aj vy z kúskov, ktoré už pravdepodobne máte doma.

Jasmine Tookes: Široké nohavice & korzetový top

Široké nohavice sú túto sezónu veľkým hitom, čo dokazujú aj mnohé modelky svojimi outfitmi. Jasmine na to išla klasicky a zároveň kreatívne. Vytvorila romanticky a zároveň elegantne pôsobiaci look, ktorý dosiahla korzetovým topom tón v tóne s nohavicami. Jemné materiály podčiarkli letnú atmosféru outfitu.

@jasminetookes

Shanina Shaik: Šatkový top & saténová sukňa

Kombináciu dvoch klasických kúskov zvolila Shanina v tomto outfite. Skombinovala šatkový top efektne omotaný okolo krku, ktorý doplnila saténovou sukňou. Vďaka neutrálnej, prírodnej voľbe farieb jej outfitu pôsobí sofistikovane, no pritom stále sexi. Naked sandále jej predĺžili nohy a podčiarkli elegantnú stránku outfitu.

shaninamshaik@shaninamshaik

Gizele Oliveira: Tenisová sukňa & crop mikina

Na športového ducha stavila Gizele, ktorá skombinovala stále obľúbenú tenisovú sukňu so skrátenou mikinou, pod ktorou vykúkali efektne previazané bikini okolo trupu. Jej outfit v neutrálnych farbách pôsobil ležérne vďaka športovej pdostate všetkých kúskov. Vznikol tak outfit ako stvorený zo street-wearovej biblie.

giizeleoliveira@giizeleoliveira

Elsa Hosk: Korzet & džínsy

Elsa je dobre známa experimentátorka, ktorá dokáže spojiť aj nespojiteľné. Tentokrát stavila na široké džínsy a korzet s výrazným vzorom, pre ktorý by sa len málokto odvážil. Výlsedok bol však mimoriadne efektný a zároveň veľmi zmyselný. Bodkou bola výrazne modrá kabelka, ktorá kombinovala farebnosť na korzete.

hoskelsa@hoskelsa

Stella Maxwell: Maxi šaty & tričko

Všetky milovníčky módy 90.rokov určite inšpirujte outfit z dielne Stelly Maxwell. Skombinovala dva klasické kúsky, ktoré zrejme nikdy nevýjdu z módy - maxi slip šaty a obyčajné biele tričko. Vďaka voľbe bielej farby dosiahla mimoriadne elegantný a letno pôsobiaci look, ktorý však pôsobí veľmi nadčasovo, nedbalo uhladene.

stellamaxwell@stellamaxwell

Foto: Instagram

1441

Súvisiace články