Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. júl 2021

Dovolenková outfitová inšpirácia

Zbaliť sa na dovolenku býva niekedy veľkou výzvou. Vopred si musíme v hlave vytvoriť outfity, ktoré chceme v najbližšej dobe predviesť a ešte to všetko aj napasovať tak, aby sme so sebou nenosili množstvo zbytočností.

Dovolenková outfitová inšpirácia

Zbaliť sa na dovolenku býva niekedy veľkou výzvou. Vopred si musíme v hlave vytvoriť outfity, ktoré chceme v najbližšej dobe predviesť a ešte to všetko aj napasovať tak, aby sme so sebou nenosili množstvo zbytočností. Známe módne ikony to však zvládajú hravo a my sa radi inšpirujeme ich outfitmi, ktoré využívajú klasické, nadčasové kúsky. Obliecť si ich navyše môžete nielen na pláž, ale aj do mesta, na večeru či len na prechádzku.

Ľahké sety

Módny svet stále miluje rôzne sety. V lete siahame po ľahučkých verziách, ktoré nám pomôžu zvládať vyššie teploty. V tomto období vyniknú najmä svetlé farby, špeciálne biela, ktorá je dokonalou letnou farbou. Siahnite po materiáloch ako ľan alebo iných ľahkých alternatívach. Jednotlivé kúsky zo setu môžete využiť aj samostatne, či už sa chystáte von do mesta alebo len na pláž či do beach clubu.

@hannaschonberg

Spojenie klasík

Klasiké kúsky ako šortky, sako či košeľa by nemali chýbať vo výbave žiadnej z nás. Takto kreatívne to môže dopadnúť na dovolenke. V outfite nie je nič špeciálne, iba vhodne zladené šortky a oversized košeľa. Pod košeľu môžete hodiť crop top, braletku alebo dokonca plavky, bikini či jednodielne. Šiltovka pridáva outfitu na športovejšom duchu, zatiaľ čo luxusne, ale stále dostatočne ležérne šľapky predstavujú praktický prvok.

cassdimico@cassdimico

Classy lady

Široké nohavice a jednoduché tielko dokáže vyzerať aj takto chic. Výhodou týchto kúskov je, že sa jednoduché kombinujú aj v rámci iných outfitov, avšak spolu im to takisto pristane. Pre extra elegantný efekt zvoľte farby tón v tóne a ak túžite po skutočnej čerešničke na torte, siahnite po oversized slamenom klobúku. Ak potrebujete zase vytvoriť ležérnejší dojem, hoďte k nohaviciam bikinový top, obujte si flip-flopy a pokojne vybehnite na pláž.

lornaluxe@lornaluxe

Ležérne & chic

Košeľa je jedným z najväčších hitov sezóny a to právom. Má skutočne multifunkčné využitie a preto by nemala chýbať ani vo vašej dovolenkovej výbave. Nosiť ju môžete skutočne od rána do večera. Stačí pod ňu hodiť plavky a môžete vyraziť na pláž, ak ju skombinujete s džínsovými alebo inými šortkami, máte ideálny outfit na deň v meste, keď ju prehodíte cez midi či maxi šaty a zviažete v páse, vytvoríte ideálny outfit aj na večer. Jednoducho ideálny kúsok na dovolenku.

xeniaadonts@xeniaadonts

Športová elegancia

Outfit,v  ktorom hrajú hlavnú rolu plavky a pritom sa dá pokojne využiť aj mimo pláže či bazénov. Jednodielne plavky so zaujímavým strihom či farbou sú perfektnou náhradou klasického tielka alebo topu. K nim stačí hodiť napríklad midi či maxi sukňu, ale pokojne aj široké nohavice či šortky. Všetko záleží na tom, kam sa chystáte a aký efekt chcete dosiahnuť. Nebojte sa color-blockingu, mixujte textúry a materiály, dosiahnete veľmi chic look.

leoniehanne@leoniehanne

Foto: Instagram

1243

Súvisiace články