Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. júl 2021

Letné mixovanie farieb

Letné outfity si doslova pýtajú viac farieb, ale aj ich zaujímavé kombinácie. Ak by ste chceli vytvoriť takéto outfity aj vy, inšpirujte sa našim výberom štýlových outfitov, ktoré využívajú veľmi kreatívne kombinácie.

Letné mixovanie farieb

Letné outfity si doslova pýtajú viac farieb, ale aj ich zaujímavé kombinácie. Ak by ste chceli vytvoriť takéto outfity aj vy, inšpirujte sa našim výberom štýlových outfitov, ktoré využívajú veľmi kreatívne kombinácie.

Prekvapivé kombinácie

Spojenie dvoch farieb, ktoré sa len tak bežne nevidí, dokáže urobiť zaujímavý efekt. To je prípad aj kombinácie žltej a fialovej. Spojiť môžete napríklad pastelové tóny, no ešte zaujímavejší efekt dosiahnete prepojením tlmeného a neónového odtieňa.

@taramays25

Neónky & neutrálky

Ak máte radi neónové farby, ale chcete skúsiť elegantnejší vzhľad, skombinujte ich s neutrálnymi alebo základnými farbami. Neónky by mali v tomto prípade plniť úlohu zaujímavého akcentu, ktorý sa môže využiť v rámci rôznych kúskov od doplnkov ako kabelky či topánky až po šaty či blúzky. Doplňte ich krémovou alebo béžovou farbou, ktorá prinesie sofistikovanosť a eleganciu.

slipintostyle@slipintostyle

Farby sorbetu

Farby, ktoré by ste možno za bežných okolností nespojili môžu vytvoriť veľmi zaujímavý efekt. To je prípad aj sviežich, ovocných tónov oranžovej, červenej, ružovej a žltej. Je potrebné s týmito farbami pracovať veľmi opatrne, aby ste zachovali uhladenosť outfitu. V ideálnom prípade by ste mali skombinovať dva-tri farebné odtiene, ktoré vytvoria veľmi šťavnato pôsobiaci look.

courtneysmithstyle@courtneysmithstyle

Hlboké odtiene

Ak nie ste úplne na neónové farby, ale chceli by ste vytvoriť outfit pomocou hlbokých odtieňov, stavte na kombináciu dvoch plných farieb. Krásne spolu vyzerajú napríkald smaragdová a ružová, pôsobia sice kontrastne, ale zároveň elegantne. Pokojne môžete vytvoriť aj iné farebné kombinácie, no snažte sa vybrať rovnako hlboké tóny, práve tie by zabezpečili sofistikovaný vzhľad.

lornaluxe@lornaluxe


Hra so zelenou

Zelená je farbou sezóny, nosí sa v najrôznejších podobách od jedovatej zelenej až po smaragdovú. Avšak v jednom outfite môžete pokojne prepojiť viacero odtieňov, čím dosiahnete trendy, pútavý look. Zvyšok outfitu založte na neutrálnych tónoch béžovej, sivej alebo bielej, ktoré nechajú vyniknúť zelené odtiene, ale zároveň im dodajú aj elegantnejší vzhľad.

handinfire@handinfire

Foto: Instagram

908

Súvisiace články