Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. júl 2021

Must-have slnečné okuliare sezóny

Retro baby! Kúsky z minulosti toto leto slávia veľký návrat, nech sa to už týka akéhokoľvek typu odevu, od tričiek a topov cez šaty až po topánky a ďalšie doplnky vrátane slnečných okuliarov.

Must-have slnečné okuliare sezóny

Retro baby! Kúsky z minulosti toto leto slávia veľký návrat, nech sa to už týka akéhokoľvek typu odevu, od tričiek a topov cez šaty až po topánky a ďalšie doplnky vrátane slnečných okuliarov. V prípade posledného menovaného kúsku ide o farebné sklá, ktoré majú výrazne old-schoolový nádych.

@matildadjerf

Farebné slnečné okuliare sú jednoducho základnou letnou výbavou každej milovníčky módy. Nezáleží na tom, po akej farbe siahnete, každá sa nosí! Takéto okuliare poznáme z minulosti, či už 80., 90. rokov alebo začiatku milénia. Každé toto obdobie má svoje špecifické charakteristiky a im sa podriaďujú aj slnečné okuliare. Nosia sa však všetky!

Foto: Instagram

Či už siahnete po okuliaroch s hrubším rámom a pilotským tvarom inšpirovaným 80.rokmi alebo po okuliaroch bez rámu a lá 90.roky, váš outfit okamžite nadobudne štýlový nádych. Čo sa týka rokov 2000, v tomto prípade dominujú menšie sklá s hranatým tvarom. Výhodou takýchto okuliarov je aj to, že ich pokojne môžete nosiť aj počas zamračeného dňa, keďže svojou farebnosťou dotvárajú štýl a efekt z celého outfitu.

Naše tipy:

Foto: Mango, Mango, Ray-Ban, Zara

861

Súvisiace články