Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. júl 2021

Romantické letné trendy

Na romantický outfit má každý z času na čas náladu. V lete sa navyše takéto outfity vytvárajú veľmi jednoducho.

Romantické letné trendy

Na romantický outfit má každý z času na čas náladu. V lete sa navyše takéto outfity vytvárajú veľmi jednoducho. Túto sezónu vám bude stačiť týchto 10 trendov, ktoré z vás okamžite spravia romantickú vílu.

Plisé

Plisovanie bolo donedávna typické najmä pre sukne či šaty, avšak teraz sa nosí v mnohých iných formách a napríklad aj na topoch alebo nohaviciach. Vyzerá nežne a zároveň veľmi chic, krásne splýva na postave a tým ju aj formuje.

@luciazoela

Riasenie

Takýto detail dokáže okamžite pemeniť aj ten najjednoduchší kúsok. Riasenie pôsobí žensky, dizajnovo, krásne dokáže formovať postavu a čo to aj opticky zakryť. Má navyše výrazne romatický efekt, ktorý sa však jednoducho kombinuje v rámci ležérnych outfitov.

maria bernad@maria_bernad

Zvýraznený pás

Zaujímavo zvýraznený pás vďaka efektnému prestrihu alebo prešitiu má jemne historický nádych a inšpirovaný je práve módou z minulosti. Avšak v kontexte modernej módy pôsobí skutočne chic, veľmi zvodne, ale zmyselne. Krásne vynikne najmä na šatách, ale aj mnohých topoch.

cult gaia@cult_gaia

Sťahovací výstrih

Nejde síce o žiadnu novinku, ale úplne bežný detail. Dokáže však úplne pozmeniť celý nádych outfitu. Vďaka sťahovaciemu výstrihu, v ktorom si môžete ľubovoľne regulovať nielen veľkosť výstrihu, ale aj jeho pevnosť, prinesiete do outfitu veľmi romantický vzhľad.

missscampbell@missscampbell

Kvetiny

Farebné kvety, ktoré by ste mohli zahliadnuť napríklad na tapetách na stenu, sa skvelo hodia aj na šaty, topy či sukne. Maličké kvetinky v rôznych vzoroch a líniách sú romantické, ženské a samozrejme na leto ako stvorené. 

katherine ormerod@katherine_ormerod

Objemné rukávy

V tope s objemnými rukávmi sa budete cítiť ako princezná. Krásne sa dá kombinovať so sukňami, so širokými nohavicami, ale aj s dýínsami či rôznymi šortkami. Ide o veľmi univerzálny kúsok, ktorý dokáže do každého outfitu priniesť dávku romantiky.

bettinalooney@bettinalooney

Nahý chrbát

Nahý chrbát je pravdepodobne jedným z najobľúbenejších detailov počas každého leta. Okrem toho, že poskytuje poriadnu dávku pohodlia a vzdušnosti, pôsobí maximálne žensky a zvodne, avšak veľmi sofistikovaným spôsobom.

waityouneedthis@waityouneedthis

Korzety

Možno je za tým ohromný úspech Bridgertonu, no korzety sú naspäť v móde. Samozrejme v modernej podobe. Nosia sa na najrôznejšie spôsoby, od kombinácie s džínsami až po sukne alebo rôzne šortky. V každom prípade však pôsobia mimoriadne romanticky.

phoebelettice@phoebelettice

Výšivky

Vyšívané elementy by ste našli zrejme v každom kroji po svete, čo hovorí o ich obrovskej obľube. Teraz sa vracajú na scénu aj v rámci moderných kúskov, dokážu krásne zdobiť nielen blúzky a rôzne topy, ale aj šaty či sukne.

michellemdriscoll @michellemdriscoll

Stupňovitá sukňa

Tento typ sukne bol kedysi veľmi obľúbený, avšak na dlhšiu dobu sa pod nim zľahla zem. Teraz sa však stupňovitá sukňa, častokrát nazývaná aj cigánska, vracia na scénu. Nosia sa nielen jednofarebné modely, ale vzorované či kombinované. Pôsobia však vždy jemne hippie.

ali tate cutler@ali_tate_cutler

Foto: Instagram

1026

Súvisiace články