Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. jún 2021

Lekcie letného vrstvenia

V lete si užívame čo najmenej vrstiev oblečenia, ktoré pôsobia nielen sexi a chic, ale sú aj v letných horpčavách praktické. Avšak aj v tomto období nás prekvapia dni alebo momenty, kedy nás počasie prinúti siahnuť po viacerých vrstvách.

Lekcie letného vrstvenia

V lete si užívame čo najmenej vrstiev oblečenia, ktoré pôsobia nielen sexi a chic, ale sú aj v letných horpčavách praktické. Avšak aj v tomto období nás prekvapia dni alebo momenty, kedy nás počasie prinúti siahnuť po viacerých vrstvách. Tieto štýlové outfity ich využívajú veľmi kreatívne a zároveň s rozumom, ideálnym spôsobom na leto. Inšpirujte sa.

Romanticky & elegantne

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako vytvoriť skutočne chic a zároveň elegantný outfit je využitie kardigánu. Skombinovať ho môžete takmer s hocičím od minišiat až po džínsy či široké nohavice. Stavte samozrejme na ľahučké, letné alternatívy, ktoré vám poskytnú akurátnu dávku komfortu.

@emmaleger

Street Style Icon

Áno, aj v lete nás prekvapia dni, kedy to na letný šatník vôbec nevyzerá. Avšak v tomto prípade sa vieme vynájsť vďaka skvelým spodným vsrtvám. Jednou z nich je rolák v základnej farbe a v jemnučkom materiáli. Takýto kúsok vám umožní tvoriť veľmi štýlové outfity. Skombinovať ho môžete so všetkým od letných topov až po šaty.

mariaalia@mariaalia

Street Chic

Príklad maximálne moderného outfitu na leto, ktorý v sebe kombinuje súčasný dizajn aj eleganciu môže vyzerať aj takto. Elegantné sako zastupuje formálnejšiu stránku, zatiaľ čo crop top alebo braletka prinášajú letného ducha. Striedanie odhalenej a zahalenej kože navyše pôsobí veľmi zmyselne.

nitsanraiter@nitsanraiter

Beach Vibes

V lete milujeme dovolenkovú módu pretože nás udržiava v tej uvoľnenej a dobrodružnej nálade. Práve preto sú v tomto období veľmi obľúbené zavinovacie sukne a sarongy, ktoré nám takéto outfity pomáhajú vytvárať.s

sabinasocol@sabinasocol

Sporty

Veľmi vďačným kúskom v letnej móde je klasická biela košeľa, ktorá poslúži ako skvelá vrchná vrstva namiesto klasickejších a hrubších vrstiev ako svetre či saká. Najlepšie na košeli je aj to, že sa dá zladiť do mnohých outfitov a štýlov. Prehodiť ju môžete cez športovú podrpsenku a džínsy, čím vytvoríte veľmi sporty chic look. Avšak veľmi dobre sa kombinuje aj so šatami a sukňami, aj so širokými nohavicami. Nosiť ju môžete rozopnutú alebo napríklad zviazanú v páse.

vitaliia@vitaliia

Foto: Instagram

871

Súvisiace články