Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. jún 2021

Letný must-have: Šiltovka

Ochrana pleti v lete pred slnečným žiarením nespočíva iba v aplikácii SPF. Chrániť by sme sa mali aj správnou pkrývkou hlavy.

Letný must-have: Šiltovka

Ochrana pleti v lete pred slnečným žiarením nespočíva iba v aplikácii SPF. Chrániť by sme sa mali aj správnou pkrývkou hlavy. V tomto prípade túto sezónu siahnite po najpraktickejšom kúsku, ktorý si zamilovali aj mnohé svetové módne ikony - šiltovke!

Šiltovka si opäť našla svoju cestu do každodennej módy. Nosí sa v kombinácii s takmer hocičím a vôbec nie len v rámci športových outfitov. Pokojne ju doplniť môžete napríklad aj ku nohavicovému kostýmu alebo romantickým šatám. Poslúži teda ako veľmi praktický a zároveň chic detail.

Ide o skvelý kúsok, ktorým dokonca zachránite bad hair day, stačí nasadiť na hlavu a vyraziť. Skvelé na tom je aj to, že vyzerá dobre aj na rozpustených vlasoch, a v kombinácii s drdolom alebo konským chvostom a rovnako aj na rôznych štruktúrach vlasov. Podčiarkne ležérne, nedbalý look, ktorý sa skvelo hodí napríklad aj do práce alebo do školy. Ak chcete zvýrazniť športovejšiu povahu svoju outfitu, doplňte ju teniskami a športovejšími materiálmi. V prípade, že tvoríte kontrastný a viac elegantný look, nebojte sa šiltovku doplniť napríklad aj luxusnejšími materiálmi a klasickými kúskami ako napríklad mokasíny a sandále na vyššom podpätku.

Pozor by ste si mali dať jedine v prípade, že chcete vytvoriť harmonicky pôsobiaci look, ktorý nebude pôsobiť akoby ste sa chystali do fitka. V tomto prípade vám bude napomocný styling a výber materiálov. Siahnite po tých elegantnejších farbách, napríklad po neutrálnych a základných, prípadne pastelových tónoch. Nezabudnite na zaujímavé doplnky v podobe peknej kabelky a topánok, ktoré rozhodnú o tom, ako váš outfit bude v konečnom dôsledku pôsobiť.

Foto: Instagram

1030

Súvisiace články