Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. jún 2021

Rýchle & jednoduché letné outfity

Aj keď sa to možno nezdá, vytvoriť oku-lahodiaci outfit z minimalistických kúskov je pomerne náročný proces. Na jednej strane musí pôsobiť dostatočne ležérne a elegantne nedbalo, no zároveň musí skvelo ladiť.

Rýchle & jednoduché letné outfity

Aj keď sa to možno nezdá, vytvoriť oku-lahodiaci outfit z minimalistických kúskov je pomerne náročný proces. Na jednej strane musí pôsobiť dostatočne ležérne a elegantne nedbalo, no zároveň musí skvelo ladiť. Tieto letné outfity však jednoducho vytvoríte z kúskov, ktoré už pravdepodobne doma máte.

Pravá dáma

Aj outfit so šortkami môže pôsobiť chic. Častokrát nám dress code napríkald v práci nedovoľuje sihanuť po klasických šortkách, avšak tie elegantnejšie verzie sú prípustné. Model s vyšším pásom s materiálu ako ľahší tvíd či ľan pôsobia luxusne a uhladene. K nim stačí doplniť ladiace sako a tielko, prípadne blúzku. Na nohy si môžete obuť turistické sandále, ktoré podčiarknu ležérnosť, no ak potrebujete dosiahnuť opačný efekt, stavte na sandále na nižšom podpätku.

@mariakragmann

Ležérne & sexi

Šaty patria k našim najobľúbenejším kúskom počas leta. Nie je nič lepšie, ako hodiť na seba svoj obľúbený model, doplniť chic doplnkami a ležérnym stylingom, a vyraziť von. Maxi šaty z jemnej pleteniny sú túto sezónu hitom, no siahnuť môžete po akýchkoľvek šatách v šatníku. Model v neutrálnych a základných farbách pôsobí elegantne. Obzvlášť biela a krémová sa na letnú sezónu veľmi hodí. Obujte si k nim trendy sandále s remienkami alebo hranaté šľapky na vyššom podpätku. Nezabudnite aj na malú kabelku cez rameno!

cassdimico@cassdimico

City Safari

Outfit, na ktorý potrebujete len tielko, široké nohavice, klobúk a flip flopy. Kombinácia tých základných kúskov v jednom outfite pôsobí dobrodružne a má jemný safari nádych. Stavte na odtiene bielej alebo krémovej a hnedej, ktoré podčiarknu safari inšpiráciu tohto outfitu. Skráteným tielkom môžete outfitu dodať viac mestský look, ktorý zvýrazní aj moderná model šľapiek, ideálne v masívnejšej verzii. Nezabudni na klobúk, ktorý celý look skvelo prepojí a zároveň mu dá dizajnovú bodku.a

fashionismyfortee@fashionismyfortee

Day & Night

Veríme, že saténová sukňa už nechýba v šatníku žiadnej milovníčky módy. Takto skvelo sa dá totiž využiť počas celého dňa, od rána do večera, bez ohľadu na to, aký máte v daný deň program. Sukňu stačí doplniť ľahkým tielkom, tričkom alebo blúzkou, ideálne tón v tóne. Počas chladnejších rán a večerov, prípadne počas formálnejších eventov prehoďte cez ramená sako, takisto v ladiacej farbe. Na nohy si obujte trendy sandále, ktoré prinesú do vášho looku moderný detail. V takomto outfite skutočne strávite celý deň. Farebne sa zariaďte podľa nálady, no biela a iné odtiene neutrálnych farieb budú vždy stávka na istotu. Pastely sú skvelé, ak chcete dosiahnuť hravejší efekt.

 jessicaskye@_jessicaskye

Preppy

V prípade, že chcete skombinovať praktickú stránku módy s tou trendovou, vašou jednoduchou voľbou bude kombinácia šortiek a košele s krátkym rukávom. Šortky v kvalitnom materiáli a dlhšom strihu zlaďte s košeľou, ktorá je aktuálne veľmi trendy, môžete siahnuť po jednofarebnom modeli alebo modeli s klasickým vzorom, napríklad prúžkami. V kombinácii so šortkami bude takýto look pôsobiť veľmi športovo, avšak vďaka materiálom sa posunie na elegantnejšiu úroveň. Preppy outfit môžete doplniť teniskami a vyššími ponožkami, prípadne mokasínami ak chcete vyzdvihnúť elegantnejšiu stránku vášho looku.

clairerose@clairerose

Foto: Instagram

992

Súvisiace články