Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. jún 2021

Kapsulový šatník na dovolenku

Zbaliť sa na dovolenku býva veľká výzva, zmestiť všetky naplánované outfity do jedného kufra si vyžaduje veľa kreativity. Tieto kúsky by nemali chýbať v tohtoročnej výbave, nech už sa chystáte na výlet do mesta, na dovolenku k moru alebo na romantický vidiek.

Kapsulový šatník na dovolenku

Zbaliť sa na dovolenku býva veľká výzva, zmestiť všetky naplánované outfity do jedného kufra si vyžaduje veľa kreativity. Tieto kúsky by nemali chýbať v tohtoročnej výbave, nech už sa chystáte na výlet do mesta, na dovolenku k moru alebo na romantický vidiek. Jednoducho sa kombinujú a sú multifunkčné!

Farebné sandále

Jedným z najväčších must-haves tohto leta sú výrazné, farebné sandále. Milujú ich mnohé svetové módne ikony, ktoré siahajú po tónoch modrej, zelenej, ružovej či žltej. Väčšinou ide o retro kúsky na podpútku a v hranatej siluete, no pokiaľ vám viac vyhovujú nízke modely, pokojne choďte do toho. Základom by mala byť výrazná farba.

@aimeesong

Rybársky klobúk

Kúsok, ktorý oceníte nielen z módneho, ale aj praktického hľadiska. Poslúži vám ako ochrana pred slnkom počas dňa na pláži, ale aj počas potuliek mestom, na záhrade či kdekoľvek inde. Veľmi jednoducho sa kombinuje v rôznych štýloch a outfitoch. V porovnaní so slamennými klobúkmi tiež nezaberie toľko miesta a nemusíte sa báť ani o jeho tvar po vybalení.

leoniehanne@leoniehanne

Ružové plavky

Plavky v must-have farbe sezóny nesmú chýbať! Nezáleží na tom, aký model či štýl si zvolíte, dôležité je, že sú ružové! Nosia sa najrôznejšie tóny od púdrových až po tie hlboké fuksiové. Vyberte si tú svoju ružovú aj vy a nezabudnite ju pribaliť aspoň vo forme plaviek. Krásne zažiaria na bledej aj opálenej pokožke a pôsobia mimoriadne dievčensky.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Retro šperky

Šperky ako vystrihnuté z 90.rokov sú na dovolenky stvorené. Možno to nie sú kúsky, ktoré by ste nosili každý deň, no leto je o experimentoch a malých dobrodružstvách. Doprajte si ich prostredníctvom farebných, plastových kúskov od náušníc cez náramky až po náhrdelníky. Pôsobia hravo a veselo, presne tak, aké by malo byť aj celé leto.

brittanyxavier@brittanyxavier

Minisukňa

Toto leto bude patriť mini siluetám -šatám, sukniam, šortkám. Jednu takúto sukňu nezabudnite pribaliť do dovolenkovej garderóby. Okrem toho, že ide o veľmi ženský a zvodný kúsok, je aj praktický z hľadiska kombinovania. Počas vyšších teplôt je ideálnou voľbou vzhľadom na to, že zakrýva len to, čo je naozaj nevyhnutné.

laurencrowe88@laurencrowe88

Šaty s prestrihmi

Nezabudnite na veľmi obľúbené šaty s prekvapivými prestrihmi. Výstrihy na bokoch, na bruchu, v páse či na chrbte sofistikovane odhaľujú pokožku bez toho, aby ukázali priveľa. Ide o skvelú voľbu využiteľnú na plážach, v reštauráciách, baroch aj počas bežných momentov ako prechádzka po meste či návšteva galérie.

alexandra sage@alexandra_sage

Crop top

Univerzálny crop top, ktorý veľmi jednoducho doplníte ku najrôznejším nohaviciam, šortkám aj sukniam takisto nesmie chýbať. Keďže rátame s vyššími teplotami, pokojne si doprajte skrátenú verziu, ktorá odhalí viac kože, no pritom pôsobí veľmi moderne a chic. Skvelo sa kombinuje aj s nohavicami a sukňami s vyšším pásom.

claire most@claire_most

Košeľa s krátkym rukávom

Ďalším hitom tejto sezóny je košeľa s krátkym rukávom, ktorá sa dá nosiť na množstvo spôsobov. Využiť ju môžete ako cover-up na pláž, skombinovať ju môžete s džínsovými šortkami, ale aj saténovou sukňou. Skvelú dvojicu tvorí aj v rámci setov - ideálne so šortkami, ktoré sú dnes mimoriadne obľúbené.

lucywilliams02@lucywilliams02

Anglická výšivka

Pre trochu romantiky nezabudnite zbaliť aj kúsky dekorované anglickou výšivkou. Najkrajšie vynikne na šatách či blúzkach, kedy pôsobí skutočne étericky a nežne. Pokiaľ si netrúfate na celý vyšívaný kúsok, dopriať si môžete aj model s výšitými detailmi, napríklad rukávmi alebo goliermi. Na farbách ako biela či pastelových tónoch vynikne najkrajšie.

sophiesuchan@sophiesuchan

Foto: Instagram

1399

Súvisiace články