Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. jún 2021

Letné must-have šaty

Konečne sme sa dočkali! Prišla sezóna šiat, ktorá je známa svojou ležérnosťou, pohodlím aj sexepílom.

Letné must-have šaty

Konečne sme sa dočkali! Prišla sezóna šiat, ktorá je známa svojou ležérnosťou, pohodlím aj sexepílom. Doplňte svoje šatníky o trendy šaty, v ktorých zažiarite nielen na dovolenke, ale aj v práci, v meste či na večernom drinku. Tieto si získali nás.

Čierne maxi

Ak ste sa doteraz čiernej v lete vyhýbali, je na čase to napraviť. Takto krásne totiž dokáže elegantná čierna vyzerať na letných modeloch šiat. Krásne vynikne na dlhých saténových, ale aj na voľných ľanových. Za každých okolností je jednoducho sofistikovaná.

@josefinehj

Malé biele

V prípade, že chcete staviť na skutočne letného ducha, siahnite po malých bielych. Vyberať si môžete z takmer nekonečných možností štýlov aj materiálov. Biela sa hodí každému, krásne podčiarkne opálenie a navyše je skvelou voľbou do horúcich slnečných dní.

bubblyaquarius@bubblyaquarius 

Pletené

Trend pletených šiat stále neutícha. V lete stavte na čo najľahšiu verziu takýchto šiat, v ktorých zvládnete celý deň. Vyberať si môžete z mnohých modelov od mini až po maxi siluety. V prípade plážového outfitu sa nemusíte báť ani miernej transparentnosti.

maggie mccormack@maggie_mccormack 

Výrazné ružové

Ružová farba je obrovským hitom sezóny. Nosí sa v najrôznejších odtieňoch od výraznej fuksiovej cez “barbie” ružovú až po jemnú púdrovú. Za každých okolností pôsobí dievčensky a jemne. Kombinujte ju s bielou a dosiahnete nevinný look.

sarah waiste@sara_waiste
 

Štvorčekové

K letu už neodmysliteľne patrí aj jemná štvorčeková potlač, ktorá v nás evokuje pikniky. Siahnie po veselých pastelových farbách alebo po prírodných či neutrálnych farebných kombináciách, ktoré sú vhodné na mnohé príležitosti.

 jessicaskye@_jessicaskye 

S výstrihmi

Už dlhšiu dobu módny svet miluje atypické výstrihy a teraz ich môžeme vidieť aj v prípade šiat. Nahý chrbát, zaujímavé výseky na bruchu či na bokoch si okamžite získajú pozornosť aj bez toho, aby boli príliš vyzývavé.

smythsisters@smythsisters

Foto: Instagram

1013

Súvisiace články