Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. máj 2021

Odvážne trendy na leto

Leto sa už nezadržateľne blíži, aj keď to tak za oknami často nevyzerá. Či už sa chystáte načerpať vitamín D do zahraničia k moru alebo budete tráviť slnečné dni v meste alebo na vidieku vo svojej domovine, dopriať si môžete pár letných trendov.

Odvážne trendy na leto

Leto sa už nezadržateľne blíži, aj keď to tak za oknami často nevyzerá. Či už sa chystáte načerpať vitamín D do zahraničia k moru alebo budete tráviť slnečné dni v meste alebo na vidieku vo svojej domovine, dopriať si môžete pár letných trendov. Toto leto sa bude niesť v znamení odvážnych, no stále sofistikovaných trendov, ktoré príjemne stimulujú predstavivosť.

Tangá

Tento trend ste už mohli zahliadnuť na mnohých svetových celebritách aj influencerkách, no teraz sa dostáva k širšej verejnosti. Vykúkajúce tangá alebo špeciálne strihané detaily, ktoré ich pripomínajú majú byť túto sezónu veľkým hitom.

@kimkradashian

Korzety

Nič nie je efektnejšie ako správne zvolený korzet. Toto leto sa nosia rôzne typy a štýly, od tých klasických, ktoré pripomínajú spodnú bielizeň až po tie ležérnejšie. Skombinovať ich môžete s džínsami, sukňami aj s nohavicovými kostýmami. Výsledok bude vždy chic.

sabinasocol@sabinasocol 

Nebezpečne nízko

Na scénu sa dostáva ďalší retro trend, ktorým sú nohavice s nebezpečne nízkym pásom, aké si pamätáme zo začiatku milénia. Siahnuť môžete po širokých džínsoch, ale aj po rôznych nohaviciach či šortkách. Laďte ich do športovejšieho looku, aby ste dosiahli harmonický vzhľad.

madisonbeer@madisonbeer 

Šnurovanie

Šnurovacie detaily tu sú takisto už dlhšie, no teraz prichádza najvhodnejšie čas na ich využitie. Nosia sa šnurovacie topy, šaty či dokonca sukne. Zvoliť si tak môžete takmer akýkoľvek kúsok, ktorý bude na jednej strane sexi, no dostatočne ležérny na každodenné nosenie.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck 

Výstrihy

Strategické a kreatívne výstrihy sú jedným z najobľúbenejších prvkov v akutálnej móde a to už dlhšiu dobu. Využívajú sa na rôznych topoch aj šatách či sukniach. Ide o veľmi jednoduchý spôsob, akým osviežiť akýkoľvek look a priniesť do neho kúsok sexepílu.

veronicaferraro@veronicaferarro 

Očká

Ďalšou možnosťou ako poodhlaiť kúsok kože, no zároveň si zachovať eleganciu a šmrnc, sú očká. Najčastejšie lemujú boky topov, sukní či šiat, čím vytvárajú naked efekt bez toho, aby ukázali príliš veľa. Ide o veľmi jednoduchý trend, ktorý sa dobre nosí a kombinuje.

rowanblanchard@rowanblanchard 

Transparentne

Túto sezónu sa budú nosiť aj transparentné látky, ktoré na jednej strane zakrývajú, no pritom odhaľujú. Sú skvelou voľbou na letné dni, na pláže či do baru, a v meste sa dajú skvelo využiť v rámci vrstvenia, ktorým dosiahnete decentnejší look.

leoniehanne@leoniehanne 

Retiazky na telo

Ak ste fanúšikom retro trendov, bude sa vám páčiť aj retiazkový trend. Podobne ako v minulosti, aj teraz sa retiazky využívajú v rámci oblečenia, či už priamo integrované do jednotlivých kúskov, alebo samostatne ako body chains.

gabiunion@gabiunion 

Podpätky

Po všetkých papučiach a teniskách, ktoré sme viac ako rok počas pandémie uprednosťovali, nastal čas na podpätky. Nezáleží na tom, aké budú vysoké, siahnuť môžete po kitten heels alebo po tých killer heels. Sandále na podpätku by tak mali byť základom letnej výbavy.

lefevrediary@lefevrediary

Foto: Instagram

1559

Súvisiace články