Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. máj 2021

Jarný kapsulový šatník pre minimalistky

Moderný šatník neznamená, že by mal byť preplnený najnovšími trendami. Obsahovať by mal klasické a nadčasové kúsky, ktoré sú dlhodobo využiteľné naprieč sezónami aj ročnými obdobiami bez ohľadu na meniace sa trendy.

Jarný kapsulový šatník pre minimalistky

Moderný šatník neznamená, že by mal byť preplnený najnovšími trendami. Obsahovať by mal klasické a nadčasové kúsky, ktoré sú dlhodobo využiteľné naprieč sezónami aj ročnými obdobiami bez ohľadu na meniace sa trendy. Týchto 5 základných kúskov je ideálnym štartovacím bodom nielen pre šatníky minimalistiek, ale aj pre všetkých, ktorí preferujú čistotu a univerzálnosť s nadčasovým štýlom.

Pletené šortky

Pleteniny sú jedným z najväčších hitov sezóny, nosia sa v podobe šiat, topov či dokonca šortiek a overalov. Do minimalistického outfitu prinesú zaujímavú štruktúru a element prekvapenia, no napriek tomu ide o veľmi jednoducho kombinovateľný a relatívne jednoduchý kúsok. Siahnuť môžete po cyklistickom strihu alebo po širšom.

@deborabrosa 

Maxi šaty

Maxi šaty sú skvelou voľbou na dni, keď nemáte čas na vymýšľanie. Sú ženské, pohodlné a výdy efektné. Staviť môžete na jednofarebné modely, ktoré vyniknú svojou jednoduchosťou, ideálne v neutrálnych farbách. Čo sa týka štýlu, pokojne siahnite po ľahkých pletených, ktoré sú aktuálne veľmi obľúbené alebo pokojne po slip šatách či dokonca po modeli a lá nočná košeľa.

 jessicaskye@_jessicaskye 

Basic tielko

Tento univerzálny kúsok vás zachráni v najrôznejších situáciách pretože sa veľmi jednoducho kombinuje takmer s hocičím. Skvelý pár tvorí s klasickými džínsami, ale aj so saténovou sukňou či nohavicovým kostýmom. Kúsok v čiernej a bielej by preto nemal chýbať v žiadnom šatníku.

modedamour@modedamour 

Klasická košeľa

Veľmi využiteľným kúskom na obdobie jar a leta je klasická biela alebo prúžkovaná košeľa. Podobne ako tielko sa dá využiť na rôzne spôsoby, čo z nej robí skvelý kúsok na vytváranie klasických, ale aj moderných kombinácii. Využiť sa dá v rámci vrstvenia, čo je ďalší benefit do častokrát premenlivého počasia.

y.a.t.r.i @y.a.t.r.i  

Nohavicový kostým

Úplný základ elegantnejšej časti šatníka na toto obdobie by mal byť nohavicový kostým. Je chic, sofistikovaný, dá sa využiť na formálnejšie príležitosti, ale aj na tie bežnejšie. Ponúka mnohé možnosti stylingu a materiály ako ľan sú navyše ľahké a vzdušné.

venswifestyle@venswifestyle

Foto: Instagram

973

Súvisiace články