Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. máj 2021

Džínsy na jar: 6 štýlových outfitov

Ak patríte k milovníčkam džínsov, určite sa im neplánujete vyhýbať ani na jar. Avšak v tomto období sa dajú džínsy nosiť na viacero spôsobov pretože počasie nám umožňuje aj viac experimentov.

Džínsy na jar: 6 štýlových outfitov

Ak patríte k milovníčkam džínsov, určite sa im neplánujete vyhýbať ani na jar. Avšak v tomto období sa dajú džínsy nosiť na viacero spôsobov pretože počasie nám umožňuje aj viac experimentov. Tieto outfity zaujali aj nás a určite stoja za vyskúšanie.

S trendy košeľou

Jednoduchýa veľmi efektný outfit vytvoríte jednoduchou kombináciou džínsov a trendy košeľou. Momentálne sú stále veľmi populárne košele s krátkym rukávom, ktoré prinášajú do outfitu nádych ležérnosti. Modely zo zaujímavého materiálu však môžu poslúžiť aj na dodanie exkluzívnejšieho nádychu.

@brittanyxavier

S klasickou košeľou

Ak preferujete klasiku, pokojne siahnite po klasickej, jemne oversized košeli, či už v jednofarebnej alebo prúžkovanej. Takýto model v kombinácii s džínsami pôsobí veľmi chic a nadčasovo, zároveň ide o komfortnú a praktickú voľbu na rôzne príležitosti. Stačí outfit doplniť teniskami, lodičkami či dokonca sandálmi v rôznych štýloch a outfit je na svete.

 jessicaskye@_jessicaskye

S jarným svetríkom

Romantický a ženský outfitu zase vytvoríte spojením džínsov s jarným modelom svetríka. Môže íst pokojne o obľúbený model s krátkym rukávom alebo trendy crop verziu. využiť však samozrejme môžete aj klasický model z ľahších materiálov. Vytvoríte takto elegantný a veľmi využiteľný outfit. Doplňte ho teniskami pre dávku ležérnosti.

sophiesuchan@sophiesuchan

S kardigánom

Pri svetroch ešte ostaneme, pretože kardigány majú túto sezónu veľké slovo. Nosia sa takmer so všetkým vrátane rôznych typov džínsov. Skvelo sa hodia práve ku trendy širokým džínsom, s ktorými tvoria kontrastnú dvojicu. Staviť môžete na klasické kardigány, crop či predĺžené verzie. Pohrať sa však môžete aj so stylingom a rozponutím kardigánu, čo dokáže urobiť výrazný rozdiel vo výsledku.

brit harvey@brit_harvey

S vestou

V prípade, že chcete vyskúšať niečo nové, stavte na vestu. Siahnuť môžete po “pánskom” modeli, aký poznáme s kalsických nohavicových kostýmov alebo aj po pletenej variante. Takýto kúsok skvelo doplní najmä rovné a široké modely džínsov. K nim môžete doplniť napríklad trendy mokasíny, ale aj tenisky.

anoukyve@anoukyve

Foto: Instagram

876

Súvisiace články