Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. máj 2021

Základ jarného šatníka

Každú sezónu nás prekvapia nové trendy, avšak niektoré kúsky nikdy nestratia na svojej kráse a elegancii. Práve tie by mali plniť rolu základných kúskov v šatníku.

Základ jarného šatníka

Každú sezónu nás prekvapia nové trendy, avšak niektoré kúsky nikdy nestratia na svojej kráse a elegancii. Práve tie by mali plniť rolu základných kúskov v šatníku. Ktoré to sú v prípade jari či leta?

Biele tielko

Kúsok, ktorý sa dá využiť na rôzne príležitosti, v mnohých variách outfitoch. Jednoduché biele tielko je skratka veľmi vďačný kúsok, vždy vyzerá štýlovo aj bez toho, aby sa snažilo. Môžete ho skombinovať doslova s hocičím, so sukňami aj džínsami, so šortkami aj koženými nohavicami.

@harperandharley

Jednoduché sandále

Každú sezónu tu máme nové a nové modely sandálov, ktoré prinášajú trendy nádych do našich šatníkov. Okrem nich sa však oplatí investovať do nadčasového, univerzálneho kúsku, ktorý sa vám zíde počas dlhých rokov. Stavte preto na nestarnúci a jednoducho kombinvoateľný dizajn.

leoniehanne@leoniehanne 

Biela košeľa

Tento kúsok je takou univerzálnou voľbou, že je možné ho využívať takmer počas celého roka. Na jar či v lete oceníte jeho rôzne podoby v kombinácii s džínsami, so širokými nohavicami alebo pokojne aj sukňami či ako vrchnú vrstvu cez šaty.

 jessicaskye@_jessicaskye 

Džínsové šortky

Klasika, ktorá sa takisto hodí každému. Je to komfortný, praktický kúsok, ktorý vďaka stylingu môže získať rôzne podoby. Je skvelým parťákom oversized tričiek a mikín, ale v kombinácii s elegantným topom alebo blúzkou zase bude veľmi chic a ženský.

charlottebridgeman@charlottebridgeman 

Džínsová bunda

Nie je nič jednoduchšie, ako prehodiť džínsovú bundu cez jarný outfit. Takýto kúsok je stvorený na jarné dni, kedy sú rána a večery chladnejšie, ale dni teplejšie. Nehovoriac o tom, že sa takisto jednoducho kombinuje s rôznymi štýlmi, ale aj farbami a materiálmi.

hannaschonberg@hannaschonberg 

Midi sukňa

V elegantnejšej sfére je to práve midi sukňa, ktorá vám pomôže vytvoriť sofistikovaný, no pritom ležérny look, ktorý je neustále trendy. Nezáleží na tom, aký štýl sukne zvolíte, či už puzdrovú, áčkovú, plisovanú, koženú alebo akúkoľvek inú. Nosiť sa vám bude jednoducho a hravo.

parysatis@parysatis 

Prútená kabelka

Jar a slnečné dni sú ako stvorené na uvoľnenejší styling s náznakmi letnej atmosféry. Preto si pokojne môžeme dopriať aj prútené kabelky alebo košíky, ktoré evokujú letnú náladu. Krásne dotvárajú romantické outfity, ale sú skvelým doplnkom aj ku ležérnejším outfitom.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Ľanové nohavice

Materiál, ktorý sa prediera na výslnie sa pomaličky stáva veľkým miláčikom módneho sveta. Vyrába sa z rastliny nenáročnej na pestovanie, čiže aj jej dopad na životné prostredie je nízky. Nehovoriac o tom, že je extrémne priedušný, elegantný a jednoducho ideálny na toto obdobie. Skvelým kúskom na jar, ktorý určite maximálne využijete sú ľanové nohavice.

smythsisters@smythsisters 

Slip šaty

Šaty známe z 90.rokov sa opäť objavili na scéne niekoľko sezón dozadu a odvtedy sa stali novou essential v našich šatníkoch. Vždy chic, sexi aj hravé, no dostatočne ležérne aj na každodenné nosenie. Vďaka nekonečným možnostiam stylingu vás tak skoro neprestanú baviť.

tamaramory@tamaramory 

Malé biele

O malých čiernych šatách vie zrejme každá milovníčka módy, avšak menej známym trendom sú malé biele. Elegantná, sofistikovaná a veľmi využiteľná verzia žiat v bielej (alebo krémovej či smotanovej) farbe je jednoducho stávka na istotou nielen na slávnostnejšie príležitosti, ale aj na formálne udalosti či na každodenné nosenie.

aimeesong@aimeesong

Foto: Instagram

1382

Súvisiace články