Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. máj 2021

Jarné outfity na večery na terase

Túto jar nás nemohli nič viac potešiť, ako otvorenie terás a postupné uvoľnenie opatrení. Konečne si môžeme dopriať spoločnosť známych, rodiny či kamarátov, aj keď v obmedzenejšom režime.

Jarné outfity na večery na terase

Túto jar nás nemohli nič viac potešiť, ako otvorenie terás a postupné uvoľnenie opatrení. Konečne si môžeme dopriať spoločnosť známych, rodiny či kamarátov, aj keď v obmedzenejšom režime. Aj keď za bežných okolností by na stretnutí sa na terase reštaurácie či baru nebolo nič zvláštne, po pandémii to je doslova malá spoločenská udalosť, kedy sa nám naskytuje príležitosť konečne vyvetrať aj štýlové outfity. Máme pre vás niekoľko tipov na outfity, ktoré budú chic, ale aj vhodné na chladnejšie jarné večery.

Športovo so štipkou elegancie

Ak sa neplánujete vzdať svojho pohodlného domáceho oblečenia, no zároveň by ste chceli vytvoriť chic outfit, skombinujte klasické legíny a tenisky s elegantným trench coatom. Touto kombináciou vytvoríte veľmi príjemný kontrast s endbalo elegantným efektom. Extra voliteľnými prvkami je šiltovka na hlave alebo sveter previazaný cez ramená, ktorý je momentálne veľmi populárny.

@_jessicaskye

Milovaná klasika

Široké nohavice, biele tenisky a neutrálne tóny. Toto všetko doslova definuje aktuálne populárnu estetiku, ktorej základy sú v nadčasovosti. Jednoduchý outfit, ktorý určite dokážete vytvoriť z kúskov, ktoré už doma máte. Ako vrchnú vrstvu zvoľte hrubší, chunky sveter, ktorý vás nesklame ani počas podvečerného ochladenia. Pre osvieženie zvoľte výraznejšie doplnky, napríklad šperky alebo slnečné okuliare.

clairerose@clairerose

Mini & maxi

Zrejme jedným z najobľúbenejších jarných stylingov je kombinácia trendy mini siluet a čižiem. Toto je zároveň skvelou voľbou na jarné večery, ktoré majú tendenciu byť chladnejšie. Po západe slnka stačí cez mini šaty či sukňu alebo šortky prehodiť oversized bundu alebo predĺžené sako. Krásne spolu vynikne kombinácia športových a elegantnejších kúskov.

matildadjerf@matildadjerf

Trench coat na záchranu

Trench coat by mal byť skutočne v každom šatníku pretože jeho využiteľnosť nemá doslova hranice. Môžete ho skombinovať takmer so všetkým a vždy bude pôsobiť chic. Aj outfit založený na trendy bermudách alebo šortkách počas chladnejšieho rána a večera veľmi hravo zachárni. Doplňte ho mokasínami alebo pokojne aj chunky členkovými čižmaji.

chloehayward @chloehayward

Elegantne, ale rebelsky

Kožené sako, široké nohavice, mokasíny, toto všetko znie ako klasický návod na elegantný outfit. Avšak v príapde, že skombinujete tie správne kúsky, výsledok môže pôsobiť aj rebelsky. Kožené sako alebo bunda v kombinácii so širokými nohavicami a masívnejším modelom mokasín môže dostať rebelský, punkový nádych. Zároveň však výsledok pôsobí nenútene a chic.

deborabrosa@deborabrosa

Foto: Instagram

910

Súvisiace články