Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. máj 2021

Jarné trendy zo Škandinávie

Keď v beauty priemysle vládnu trendy z Kórei, v móde to sú trendy zo Škandinávie. Množstvo noviniek k nám už neprichádza z Paríža či New Yorku, ale práve zo severu Európy.

Jarné trendy zo Škandinávie

Keď v beauty priemysle vládnu trendy z Kórei, v móde to sú trendy zo Škandinávie. Množstvo noviniek k nám už neprichádza z Paríža či New Yorku, ale práve zo severu Európy. Inšpirujte sa štýlovými Severankami a vytvorte zaujímavé outfity na jar.

Háčkované vesty

Opäť sa vraciame ku grandma trendom, čiže trendom po babičke. Výrazné háčkované kúsky sú štýlové Severanky skutočne obľúbili a veľmi hravo ich tak pridávajú do svojich každodenných outfitov. Stavte na háčkovanú vestu, ktorou jednoducho doplníte mnohé outfity.

@trinekjaer_

Vzorované nohavice

Ženy zo Škandinávie milujú vzory, aj tie bláznivejšie a odvážnejšie. Teraz ich však nosia na nohaviciach, vďaka ktorým vytvárajú retro inspired outfit plné farieb, kreativity a odvahy. Túto sezónu budú tieto kúsky veľmi populárne.

fiahamelijnck@fiahamelijnck

Pletené šaty

Jedným z tých jednoduchších kúskov, ktorý môžeme vidieť asi v každom škandinávskom šatníku sú pletené šaty. Jarná verzia je oproti tej zimnej jemnejšia, ľahšia a môže byť aj farebne výraznejšia. Univerzálny kúsok na každodenné nosenie.

emilisindlev@emilisindlev

Háčkované klobúky

Ak by ste háčkovaných kúskov nemali náhodou dosť, pokojne stavte na háčkovaný klobúk. Rybárska silueta je stále trendy, no tento rok sa posúva ešte o niečo ďalej netypickým smerom. Veľa farieb, retro nádych a zaujímavý výsledok, toto všetko Škandinávky milujú.

matildadjerf

 

Biele džínsy

Slnečné dni a teplejšie počasie si pýtajú aj uvoľnenejší výber farieb. Vyskúšajte vymeniť svoje klasické modré džínsy sa biele, ktoré pôsobia letnejšie. Doplňte ich zaujímavými farbami, ktoré na bielej zažiaria.

annejohannsen@annejohannsen

Farebný monochróm

Keď sa povie monochromatický outfit, väčšine z nás hneď napadne kombinácia čiernej a bielej alebo nejakých neutrálnych farieb. Avšak v Škandinávii sa nebránia ani výraznejším, zaujímavejším či výraznejším farbám.

karodall@karodall

Foto: Instagram

824

Súvisiace články