Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. máj 2021

Jarný styling: Čižmy a mini

Svoje obľúbené čižmy, ktoré ste nosili celú jeseň a zimu ešte nemusíte odkladať! Využijete ich kým vládne premenlivé jarné počasie.

Jarný styling: Čižmy a mini

Svoje obľúbené čižmy, ktoré ste nosili celú jeseň a zimu ešte nemusíte odkladať! Využijete ich kým vládne premenlivé jarné počasie. Jedným z populárnych stylingových trikov na toto obdobie je totiž kombinácia čižiem a mini kúskov. Inšpirujte sa outfitmi svetových influenceriek.

@camillecharierre

Kombinácia čižiem a mini siluet je na toto obdobie celkom praktická. Rána a večery môžu byť chladnejšie, kedy sa čižmy jednoducho hodia. Dni sú zase teplejšie a častokrát slnečné, čo nás motivuje ku kratším kúskom a odhaleniu viac kože. Prepojenie čižiem a krátkych sukní, šiat alebo šortiek jednoducho dáva zmysel.

Mini siluety majú byť jedným z najväčších trendov počas sezóny jar-leto 2021 a nosiť sa bude všetko od ultra krátkych hotpants ať po predĺžené verzie tričiek zastávajúce rolu šiat. Nezáleží teda na tom, aký konkrétny mini kúsok si zvolíte, každý z nich môžete doplniť svojimi obľúbenými čižmami.

Elegantná verzia takéhoto outfitu môže pozostávať z dlhšieho saka, či už oversized alebo klasického. Pod to nezabudnite hodiť zaujímavé šaty alebo šortky. Ak mini dĺžka nie je nič pre vás, hoďte na vrch maxi kardigán alebo trench coat, ktorý ukryje inak krátku dĺžku šiat, sukní alebo šortiek. V prípade, že sa nebojíte dĺžky, pokojne choďte do šortiek a ich kombinácií so svetrami či mikinami.

Čo sa týka čižiem, najrkajšie v takomto outfite vyniknú modely siahajúce aspoň do polovice lýtok. Môžu to byť športové chunky čižmy, ale aj elegantné modely po kolená, či už s podpätkom alebo bez. Všetko závisí od výsledku, ktorý týmto stylingom chcete dosiahnuť.

Foto: Instagram

901

Súvisiace články