Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. apríl 2021

Pravidlá nadčasového šatníka

Keď sa povie francúzsky štýl, mnohým okamžite napadnú klasické kombinácie saka džínsov, blúzok a sukní, prípadne iných kúskov, ktoré tvoria nadčasové outfity. Takýto štýl je doslova synonymom nestarnúceho šatníka, ktorý využívajú práve mnohé Francúzky, ale aj väčšina štýlových žien po svete.

Pravidlá nadčasového šatníka

Keď sa povie francúzsky štýl, mnohým okamžite napadnú klasické kombinácie saka džínsov, blúzok a sukní, prípadne iných kúskov, ktoré tvoria nadčasové outfity. Takýto štýl je doslova synonymom nestarnúceho šatníka, ktorý využívajú práve mnohé Francúzky, ale aj väčšina štýlových žien po svete. Ako si vyskaldať svoj kapsulový šatník, ktorý nikdy nestratí svoj štýl? Inšpirujte sa našimi tipmi.

@deborabrosa

Nepodľahnite trendom

Úplne základným pravidlom, ktorým sa všetky milovníčky nadčasovej módy riadia, je ignorácia trendov. Rýchlo meniace sa trendy totiž nie sú kompatibilné s ich prístupom k móde a radšej sa tak spoľahnú na kúsky, ktoré sa nestratia ani v tomto rýchlo meniacom sa systéme.

Dôraz na siluety

Krásne konštrukcie jednotlivých kúskov sú pre nadčasové šatníky veľmi dôležité. Oversized siluety sú síce teraz veľmi trendy, avšak dobre padnúce kúsky pravdepodobne nikdy nevýjdu z módy. Pri výbere nových modelov si tak dajte záležať na tom, ako vám sadia a v príapde, že ide o väčšiu investíciu, voľte rokmi overenú klasiku.

vitaliia@vitaliia

Topánkové klasiky

Aj pri topánkach sa trendy pomerne rýchlo menia. Aktuálne sú mimoriadne populárne hranaté špičky, avšak je sláva nemusí trvať večne. Stávka na klasiku je v tomto prípade takisto dôležitá, silueta topánok by mala byť takisto nadčasová, rovnako ako aj ich materiál.

Charakteristické kombinácie

Nadčasové ženy nemajú problém s ranným obliekaním pretože ich kúsky sa medzi sebou jednoducho kombinujú. Majú svoje obľúbené rovnice pozostávajúce z kúskov, ktoré sú pre svoju nositeľku typické. Môže ísť napríklad o džínsy a sako alebo midi šaty s kardigánom a mnoho Ďalších kombinácií, ktoré sú pre konkrétnu osobu charakteristické.

Doplnky striedmo

Doplnky sú dôležitým elementom každého outfitu, avšak nadčasový šatník ich využíva veľmi striedmo a premyslene. Zväčša ide o univerzálne, statement modely, ktoré sú jednoducho kombinovateľné v rôznych štýloch a príležitostiach.

ariviere@ariviere

Investícia do nadčasových kúskov

Nadčasový šatník si môže dovoliť investovať do drahších, kvalitných kúskov, pretože nie je preplnený najnovšími trendami. Vďaka dômyselnému výberu sa tak oplatí investovať do kúskov, ktoré s vami prežijú dlhé roky, sú spoľahlivé a jednoducho kombinovateľné.

Poznanie svojo štýlu

Každá z nás by mala rozumieť svojmu štýlu a očakávaniam. Ak je toto zvládnuté, odrazí sa to v našich outfitoch. Keď sa v niečom jednoducho cítite dobre a máte pocit, že vám to pristane, aj výsledok je efektnejší. Niektoré kúsky sa vám síce môžu páčiť na kamarátke či na vešiaku, no pokiaľ sa v tom necítite dobre, ani váš outfit nebude mať ten správny šmrnc.

Foto: Instagram

996

Súvisiace články