Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. apríl 2021

Jarné outfity do práce

Dni sú krajšie, dlhšie a príjemnejšie. Pracoviská sa pomaly otvárajú a aj tí z nás, ktorí mali doteraz home office sa pomaly vracajú do kancelárií.

Jarné outfity do práce

Dni sú krajšie, dlhšie a príjemnejšie. Pracoviská sa pomaly otvárajú a aj tí z nás, ktorí mali doteraz home office sa pomaly vracajú do kancelárií. Kombináciu jarného, slnečného počasia a návratu do práce je potrebné osláviť, ideálne štýlovým outfitom.

Pletený set & sako

Komfortu sa vzdávať nemusíte ani v kancelárii, stačí svoje obľúbené tepláky nahradiť trendy pleteným setom. Sukňa a top v rovnakej farbe doplnené kontrastujúcim sakom budú pôsobiť elegantne, chic a veľmi pohodlne.

@mariakragmann

Nohavicový kostým po novom

Ak už práveže máte dosť teplákov a chcete konečne využiť svoje nohavicové kostýmy, vyskúšajte to takto. Sako a široké nohavice doplňte zaujímavou braletkou, ktorá dodá ležérnejší vzhľad outfitu. Odhalenie môžete samozrejme regulvoať zapínaním saka.

sofiamcoelho@sofiamcoelho

Široké nohavice & oversized košeľa

Veľmi jednoduchý outfit, ktorý vytvoríte z toho, čo už doma určite máte. Potrebovať budete len široké nohavice a oversized košeľu. Tieto dva kúsky skombinujte, košeľu ležérne rozopnite a vytiahnite z nohavíc. Štýlový outfit je na svete.

matildadjerf@matildadjerf

Mini black

Všetky milovníčky čiernej sa zamilujú do tohto chic outfitu, ktorý využíva must-haves sezóny - mini šortky. V horšom počasí ich stačí skombinovať s čiernymi pančuchami a ku roláku v rovnakej farbe pridajte zaujímavé sako. Na nohy už len chunky čižmy a môžete vyraziť.

emitaz@emitaz

Blúzka a džínsy

Sofistikovaný, no pritom veľmi dievčenský a nežný outfit vytvoríte kombináciou blúzky a džínsov. Veľmi populárne sú modely s objemnými rukávmi a maxi goliermi, ktoré popri džínsoch budú pôsobiť skutočne kontrastne. Obujte si k outfitu klasické lodičky pre elegantný efekt.

maryljean@maryljean

Sporty & Chic

Takto štýlovo to dopadne, keď skombinujete niekoľko klasických kúskov do jedného outfitu. Široké nohavice s bielym oversized tričkom a na vrch trench coat vytvorili skutočne elegantný, no nenútene pôsobiaci outfitu. Sandále môžete nahradiť lodičkami alebo teniskami.

deborabrosa

Foto: Instagram

1001

Súvisiace články