Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. apríl 2021

Aké topánky nosiť s mom jeans?

Mom jeans sú veľmi populárnym kúskom, ktorý by sme našli v mnohých moderných šatníkoch. Sú pohodlné, chic a využiteľné na množstvo spôsobov.

Aké topánky nosiť s mom jeans?

Mom jeans sú veľmi populárnym kúskom, ktorý by sme našli v mnohých moderných šatníkoch. Sú pohodlné, chic a využiteľné na množstvo spôsobov. V niektorých prípadoch sa však môžu ťažšie kombinovať s topánkami. Týchto 5 typov obuvi sa osvedčilo nám aj svetovým influencerkám.

Mokasíny

Populárne a momentálne veľmi trendy mokasíny sú dôkazom toho, že sa dajú využiť v kombinácii s takmer všetkým, vrátane mom jeans. Tento ležérny outfit oceníte počas celého dňa, keďže ide o pohodlnú voľbu, ktorá je však plná osobitosti a univerzálnosti.

@shotfromthestreet

Sandále

Ležérneho ducha mom jeans krásne vyvážia elegantnejšie, sexi sandále. O výšku podpätku až tak nejde, no siahnuť by ste mali po modeli, ktorý je ženský a zaujímavý. Skvelou voľbou sú trendy remienkové sandále. Pomocou nich vytvoríte chic outfit, ktorý pokojne môžete zobrať aj do práce.

smythsisters@smythsisters

Chunky tenisky

Ak milujete retro a komfort, táto voľba je pre vás ako stvorená. Masívnejšie modely inšpirované retro módou sa ku mom jeans veľmi hodia. Podčiarkujú ich retro vibe a zároveň pôsobia veľmi chic. Nehovoriac o vysokom komforte, ktorý poskytujú.

emmanuellek @emmanuellek_ 

Nízke sandále

Ak nie ste fanúšikom vysokých podpätkov, pri mom jeans sa môžete spoľahnúť aj na modely s nízkou podrážkou. Podobne ako sandále s vyšším podpätkom, pôsobia žensky a hravo, no pri nich nemusíte obetovať svoj komfort. Stavte na jednoduché, nadčasové modely.

shotfromthestreet@shotfromthestreet 

Jednoduché čižmy

Do chladnejšieho počasia pokojne vytiahnite svoje obľúbené, klasické členkové čižmy. V kombinácii s mom jeans ide o nadčasovú, univerzálnu voľbu, ktorá poskytuje široké možnosti využitia a ďalších kombinácií. Čižmy by mali byť v neutrálnej farbe a univerzálnej siluete, ktorú využijete naprieč ročnými obdobiami.

anoukyve@anoukyve

Foto: Instagram

1495

Súvisiace články