Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. apríl 2021

Jarné home office outfity so štýlom

Ešte stále mnohí z nás trávia svoje pracovné dni v domácej kancelárii. Za oknami sa nám rýchlo striedajú ročné obdobia a preto nastáva čas vymeniť oversized, chunky teplákové súpravy, za jarné varianty.

Jarné home office outfity so štýlom

Ešte stále mnohí z nás trávia svoje pracovné dni v domácej kancelárii. Za oknami sa nám rýchlo striedajú ročné obdobia a preto nastáva čas vymeniť oversized, chunky teplákové súpravy, za jarné varianty. Inšpirujte sa týmito outfitmi, ktoré kombinujú zaujímavý prístupk móde s komfortom, čo veľmi jednoducho využijete a možno nielen pri práci z home office.

Pletené sety

@jourdansloane

Fancy pyžamo

Na jar si môžeme dopriať pokojne aj jemnejšie kúsky, napríklad v podobe štýlového pyžama, takého, ktoré by sa sa nehanbili predviezť ani na ulici. Siahnite po zaujímavých farbách a skvelých materiáloch, ktoré sú pri takýchto kúskoch dôležité.

slipintostyle@slipintostyle

Pletené šaty

Klasika, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť sú pletené šaty. Počas jari sú skvelou voľbou pretože sú dostatočne teplé, ale nie príliš. Tiež sú komfortné a minimalisticky štýlové. Vybrať sa v nich môžete samozrejme aj von, stačí ich doplnoť napríklad chunky čižmami alebo trendy sandálmi.

smythsisters@smythsisters

Fancy top a tepláky

Ak chcete vyskúšať niečo nevšedné, spojte dva protiklady. Skvelo vám poslúžia vaše obľúbené tepláky, ktoré doplníte elegantnejším alebo fancy topom. Takto vytvoríte skutočný kontrast, v ktorom sa však budete cítiť veľmi príjemne. V tomto prípade choďte do outfitu tón v tóne.

femmeblk@femmeblk

Oversized košeľa a šortky

Tento outfit využíva dva základné kúsky, ktoré má v šatníku zrejme každý, a pritom poskytuje množstvo priestoru na skúšanie a experimenty. Skombinujte oversized košeľu so šortkami - či už džínsovými, cyklistickými, pletenými alebo akýmikoľvek inými. Vytvoríte ležérny, ale veľmi štýlový outfit.

deborabrosa@deborabrosa

Foto: Instagram

977

Súvisiace články