Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. apríl 2021

Jarný styling kardigánu

Kardigán je nadčasovým módnym kúskom práve kvôli širokým možnostiam stylingu a využitia, ktoré nám poskytuje. Nezáleží na tom, aký je váš osobný štýl a aké sú aktuálne trendy, kardigán sa dá využiť za každých okolností.

Jarný styling kardigánu

Kardigán je nadčasovým módnym kúskom práve kvôli širokým možnostiam stylingu a využitia, ktoré nám poskytuje. Nezáleží na tom, aký je váš osobný štýl a aké sú aktuálne trendy, kardigán sa dá využiť za každých okolností. Túto sezónu si nás však získal jeden stylingový trik, ktorý si zamilovali aj svetové influencerky.

@naaomiross

Kúsok, ktorý je ako stvorený do jarného počasia sa túto sezónu nosí rozopnutý! Oproti svojej zapnutej verzii pôsobí omnoho uvoľnenejšie, hravejšie a vytvára ďalšie zaujímavé možnosti na styling a kombinácie. Nezáleží na tom, aký kardigán zvolíte, vďaka jeho rozopnutej verzii môžete objavovať nový look. 

Tento styling pomyselne odštartovala zrejme Katie Holmes, keď ju fotografi zachytili v sete rozopnutého kardigánu a ladiacej braletky. Odvtedy sa v ponuke neustále objavujú nielen podobné sety, ale aj kardigány, ktoré majú len 2-3 gombíky. Cieľom takéhoto kardigánu je vytvoriť efekt postavy presýpacích hodín, avšak na to môžete využiť aj klasický kardigán. Stačí ho jednoducho zapnúť len na niekoľko gombíkov, ktoré zakryjú to, čo potrebujete a odkryjú to, čo chcete.

Foto: Instagram

Rozopnúť môžete všetky typy kardigánov od crop verzií až po tie maxi, predĺžené, oversized kardigány aj priliehavé modely. Čo sa farebnosti týka, v tomto smere sa nenechajte obmedzovať, vyberte si jednoducho to, čo vám vyhovuje a sedí. Takýto styling kardigánu sa hodí ku rôznym kúskom, od kombinácií s džínsami, širokými nohavicami či kooženými nohavicami až po ladenie s pletenými šortkami alebo sukňami. Vyskúšať však môžete aj kombináciu s puzdrovými sukňami, čím ešte lepšie vytvarujete líniu presýpacích hodín.

Naše tipy:

Foto: archív značiek

1009

Súvisiace články