Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. apríl 2021

Štýlové piknikové outfity

Krásne jarné počasie si v tomto období vychutnávame zrejme o čosi viac ako kedykoľvek predtým. predstavuje totiž možnosť, ako sa bezpečne stretávať s priateľmi a rodinou, a zároveň si vychutnať v ich spoločnosti dobrú kávu alebo rýchly obed.

Štýlové piknikové outfity

Krásne jarné počasie si v tomto období vychutnávame zrejme o čosi viac ako kedykoľvek predtým. predstavuje totiž možnosť, ako sa bezpečne stretávať s priateľmi a rodinou, a zároveň si vychutnať v ich spoločnosti dobrú kávu alebo rýchly obed. Príjemné počasie nás tak doslova láka urobiť si malý piknik (samozrejme, keď to opatrenia dovolia), ktorý už teraz v hlave plánujeme. Zároveň rozmýšľame aj o ideálnych piknikových outfitoch. Inšpirujte sa.

Sveter a midi sukňa

Táto kombinácia je nšou obľúbenou jarnou voľbou pretože sa dá využiť na najrôznejšie príležitosti, vrátane pikniku. Stačí si zvoliť svoju obľúbenú midi sukňu, ktorú doplníte jemným svetríkom. Táto kombinácia krásne prepája ročné obdobia a pôsobí veľmi elegantne a chic.

@sallyomo 

Retro vibe

Nápaditý outfit vytvoríte kombináciou vzorovaných nohavíc a jednofarebného topu. Ideálne je, ak by sa vám podarilo trafiť farbu topu do niektorej z farieb potlači na nohaviciach. Takto vytvoríte ucelený, no pritom okamžite pútavý look. Pre extra retro efekt nezabudnite na topánky vo výraznej farbe.

maggie mccormack@maggie_mccormack 

Štvorčeková potlač a biele džínsy

Nič nevystihuje piknikovú náladu tak, ako štvorčeková potlač, častokrát prezývaná aj pikniková potlač. Nosiť sa dá na najrôznejšie spôsoby, no jedným z našich najobľúbenejších je kombinácia s džínsovinou. Na pikniku využijete napríklad štvorčekú blúzku v pastelových tónoch a biele džínsy.

lenafarl@lenafarl

Objemné rukávy a džínsy

Romantický, dievčenský a pritom veľmi moderný look vyčarujete pomocou plúzky s objemnými rukávmi a jednoduchou kombináciou s klasickými džínsami. Siahnuť môžete po modrej klasike, po širokých aj skinny strihoch. Výsledok bude stále veľmi chic.

vikilefevre@vikilefevre

Glamour nálada

Outfit, ktorý pravdepodobne nájde vo svojej skrini každá z nás pretože je poskladaný z nadčasových kúskov. Základom je prúžkovaná košeľa, ktorá pôsobí elegantne a pritom veľmi moderne. Doplniť ju môžete ľanovými nohavicami alebo širokými nohavicami, ideálne v bielej farbe. Ak look zakončíte slnečnými okuliarmi v cat-eye tvare, prípadne šatkou na vlasoch, váš outfit bude neprehliadnuteľný!

sallyomo@sallyomo

Foto: Instagram

924

Súvisiace články