Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. marec 2021

Jarné domáce outfity pre každého

Aj keď momentálne trávime veľa času v našich domácnostiach, pohodlie a estetická stránka nášho oblečenia je základom príjemne stráveného dňa. Mať pekné, trendové a zároveň praktické oblečenie aj v domácich podmienkach nemusí byť problém.

Jarné domáce outfity pre každého

Aj keď momentálne trávime veľa času v našich domácnostiach, pohodlie a estetická stránka nášho oblečenia je základom príjemne stráveného dňa. Mať pekné, trendové a zároveň praktické oblečenie aj v domácich podmienkach nemusí byť problém.

Na denné nosenie zvoľte súpravy z kvalitného materiálu, ktoré sú príjemné na dotyk, vzdušné a prispôsobujúce sa líniám vášho tela pri akejkoľvek činnosti. Módni tvorcovia dnes už nevytvárajú len klasické spojenie nohavíc a mikín, ale aj kombináciu sukne a trička, domácich šiat či overalov. Výber vždy závisí od práce a činností, ktoré v priebehu dňa vykonávate a v čom sa budete cítiť pohodlne.

fasardi jar domace oblecenie supravy overaly topy rifle 1  fasardi jar domace oblecenie supravy overaly topy rifle 5 

Online porada, virtuálne stretnutie s klientami, dlhé hodiny sedenia a tvorenia pri počítači, ale aj rýchla vychádzka do najbližšieho obchodu či prechádzka s deťmi na čerstvom vzduchu. To všetko dokážete odprezentovať a absolvovať s ľahkosťou pri správne zvolenom oblečení.

fasardi jar domace oblecenie supravy overaly topy rifle 2

Ak ste zástancovia klasiky a rifle sú vašou druhou "kožou", tak ani v pandemických časoch sa so svojim top kúskom nemusíte lúčiť. Veď práve rifle patria k stáliciam na módnej scéne, konkrétne už od roku 1873, kedy prvé rifle vyrobili pre kovbojov Levi Straus a Jacob Davis. Na domáce podmienky voľte overené obľúbené a pohodlnejšie strihy, ktoré ani v dlhodobých nemenených pozíciách nebudú vášmu telu prekážať.

fasardi jar domace oblecenie supravy overaly topy rifle 6  fasardi jar domace oblecenie supravy overaly topy rifle 3 

Kombinácia riflí s voľnou košeľou oversize veľkosti alebo práve naopak obtiahnutým topom vytvorí ideálny pracovno - voľno časový odev. Košele, tričká a rifle nie sú len voľbou pre študentov a mladšie ročníky, ale pri správnej voľbe kvalitných materiálov a farieb aj pre manažérov a riadiacich pracovníkov, ktorí milujú trendy štýl.

fasardi jar domace oblecenie supravy overaly topy rifle 4


Na záver už len odporúčanie ohľadne farebnosti. Negatívne a smutné emócie dokážete vyvážiť veselými a výraznými farbami oblečenia. Vzájomné farebné kombinácie i vzory, práve teraz sa divokým a odvážnejším kreáciám nekladú žiadne medze. V čom sa budete cítiť dobre, to je ten správny kúsok pre vás. Užite si šťavnatú trendy jar v pohodlnom oblečení.

Viac informácií: www.fasardiofficial.sk

1022

Súvisiace články