Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. marec 2021

Ako nosiť mokasíny?

Keďže sme sa konečne dočkali tej pravej jari, môžeme konečne využiť jeden z najväčších must-haves sezóny - mokasíny. Klasika, ktorá zažíva momentálne svoj boom je veľmi univerzálna, praktická a jednoducho kombinovateľná.

Ako nosiť mokasíny?

Keďže sme sa konečne dočkali tej pravej jari, môžeme konečne využiť jeden z najväčších must-haves sezóny - mokasíny. Klasika, ktorá zažíva momentálne svoj boom je veľmi univerzálna, praktická a jednoducho kombinovateľná. Inšpirujte sa zaujímavými outfitmi aj vy a vytvorte pomocou mokasín štýlové outfity.

Schoolgirl

Odvážny, no momentálne veľmi populárny look pozostáva z mokasín v kombinácii s podkolienkami a minisukňou, mikinou a košeľou, čo vytvára “školácky” pôsobiaci outfit. Ak sa na podkolienky necítite, pokojne ich nahraďte pančuchami a na vrch prihoďte klasický trench coat na vybalansovanie a štipku elegancie.

@sar.ez

 

80’s vibe

Mokasíny na retro štýl ako vystrihnutý z 80.rokov dosiahnete kombináciou s nohavicovým kostýmom. Ak sa nebojíte skutočného old-school looku, pokojne siahnite aj po zvonových nohaviciach. Krásne mokasíny vyniknú nielen pri kostýmoch v neutrálnych farbách, ale aj v zaujímavých pastelových kombináciách.

vitaliia@vitaliia

 

 

All-Black

Najpopulárnejším modelom mokasín sú čierne klasiky. K nim sa samozrejme hodia akékoľvek farby, avšak veľmi efektný výsledok dosiahnete aj all-black outfitom. Vytvoríte tak elegantný, jemne tajomný a najmä chic look, v ktorom navyše môžete využiť najrôznejšie kúsky, čím si vyskladáte perfektný outfit na akúkoľvek príležitosť.

mvb@mvb

 

 

Sporty Chic

Mokasíny nemusia byť súčasťou výhradne elegantných a formálnejších outfitov. Skvelo sa hodia aj ku ležérnym, každodenným kúskom akým sú džínsy. Perfektný pár vytvoria s aktuálne veľmi populárnymi širokými džínsami, ku ktorým môžete doplniť takmer čokoľvek. Štýlový výsledok však dosiahnete s oversized sakom a ak túžite po viac športovom looku, siahnite napríklad po šiltovke.

veronicaferarro@veronicaferarro

 

 

Ležérne

Nenútený outfit pomocou mokasín vytvoríte takisto veľmi jednoducho a rýchlo, a navyše nebudete na to potrebovať ani žiadne špeciálne kúsky, iba to, čo už pravdepodobne doma máte. Stačí si obliecť svoje obľúbené džínsy, či už skinny, rovné, deravé alebo akékoľvek iné a doplniť ich kardigánom či trendy flísovou bundou. Stavte na zákaldné farby a ležérny look na každý deň je na svete.

xeniaadont@xeniaadont

 

 

Parisian

Svoju obľúbenú outfitovú formulku majú samozrejme aj Parížanky. Mokasíny dokážu skombinovať s hocičím tak, aby to vyzeralo chic a zaujímavo. Mimoriadne štýlovo však vyzerajú v kombinácii s trendy legínami s “rozparkom” a oversizted sakom, pod ktoré môžete hodiť čokoľvek od košele cez mikinu alebo športové tričko.

leiasfez@leiasfez

So sukňou alebo šatami

Šaty a koža sú skvelou kombináciou pretože sú to kontrastné kúsky, ktoré spolu mimoriadne ladia. Ak ku nim doplníte mokasíny, váš outfit bude nielen pohodlný, ale aj veľmi štýlový. Siahnuť môžete po obľúbených pletených šatách, po midi kvetinových alebo po najrôznejších variáciách sukní. Kožu do outfitu prineste pomocou saka alebo bundy.

sofiamcoelho

Foto: Instagram

2567

Súvisiace články