Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. marec 2021

Jarné klasiky pre všetky šatníky

Aký kúsok vám ako prvý napadne, keď sa povie jarná klasika? U nás to je nestarnúci trench coat či mokasíny.

Jarné klasiky pre všetky šatníky

Aký kúsok vám ako prvý napadne, keď sa povie jarná klasika? U nás to je nestarnúci trench coat či mokasíny. Spoločne s ďalšími kultovými kúskami tvoria základ nášho jarného šatníka.

Mokasíny

O mokasínach ste už určite počuli z každej strany. To však nič nemení na fakte, že ide o skutočne univerzálne, všestranné topánky, ktoré síce zažívajú práve svoj boom, ale sú jednoducho klasikou. Vynosíte ich od jari až do jesene, na najrôznejšie spôsoby.

@deborabrosa

Trench coat

V zozname klasík jednoducho nemôže chýbať trench coat. Ide o kultovú záležitosť, ktorá sa dá využiť v elegenantných, športových aj sexi ženských outfitoch. Hodí sa každej vekovej kategórii a do jarného počasia je ako stvorený.

brittanybathgate@brittanybathgate

Sako

Nič nedokáže aj ten najobyčajnejší outfit pozdvihnúť na elegantnú úroveň tak, ako práve sako. Aj keď ho skombinujete s teplákovou súpravou, dosiahnete veľmi chic výsledok. Na jar sa dá nosiť s pletenými šatami, so širokými nohavicami aj džínsami a mnohými ďalšími kúskami.

matildadjerf@matildadjerf

Kvetinové midi

Kvetinové midi šaty sú na jar skvelé preto, lebo krásne prepájajú ročné obdobia. Dajú sa vynosiť s teniskami aj lodičkami, ale aj s chunky čižmami. Pôsobia nežne a hravo, ale pritom tvoria ideálny pár s punkovými prvkami ako napríklad koža.

themirroredit@themirroredit

Kardigán

Na jar sú kardigány našou záchranou. Nielenže nám poskytnú potrebnú hrejivú vrstvu počas chladnejších dní, okamžite premenia akýkoľvek outfit vďaka svojmu chic duchu. Zladiť sa dá so všetkým od džínsov až po sukne či kožené nohavice.

sabinasocol@sabinasocol

Blúzka s maxi golierom

Tento jemne extravagantný kúsok si zamilovalo množstvo svetových influenceriek už minulý rok, no na jar ho opäť oprášime. Vďaka maxi golieru veľmi jednoducho ozvláštnite akýkoľvek outfit bez veľkej námahy, no pritom si zachováte eleganciu.

emmalouiseconnolly@emmalouiseconnolly

Široké džínsy

Túto sezónu vyskúšajte nahradiť svoje klasické skinny džínsy za široké! Pokiaľ ste fanúšikom širokých nohavíc, tento trend vám bude skutočne blízky. Pôsobí síce retro, avšak v správnom stylingu dosiahnete veľmi moderný look.

sofiamcoelho2@sofiamcoelho

Plisovaná sukňa

Ak ste sukňový typ, určite nezabudnite na plisovaný model. Je elegantný, ženský a dokáže byť aj veľmi moderný. Krásne vynikne v outfite tón v tóne, v neutrálnych farebných kombináciách alebo aj v pastelových farbách.

 jessicaskye@_jessicaskye

Foto: Instagram

1066

Súvisiace články