Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. marec 2021

Kreatívne farebné kombinácie na jar

Niekedy nemusíte meniť celý šatník na to, aby ste dosiahli trochu zmeny vo svojich outfitoch. Stačí sa pozrieť na svoje kúsky po farebnej stránke a nájsť neobvyklé, prekvapivé či jedinečné farebné kombinácie.

Kreatívne farebné kombinácie na jar

Niekedy nemusíte meniť celý šatník na to, aby ste dosiahli trochu zmeny vo svojich outfitoch. Stačí sa pozrieť na svoje kúsky po farebnej stránke a nájsť neobvyklé, prekvapivé či jedinečné farebné kombinácie. Tieto zaujali nás a na jar sú ako stvorené.

Pastelovo ružová & béžová

Pokiaľ chcete ostať na palete neutrálnych farieb, vyskúšajte skombinovať béžovú alebo krémovú s pastelovo ružovou. Táto kombinácia nie je samozrejme žiadnou novinkou, no popri všetkých sivých a béžových outfitoch predstavuje príjemné osvieženie. Pastelovo ružová je dostatočne jemná na to, aby zachovala neutralitu, ale je zároveň aj dostatočne “iná”, aby priniesla závan čerstvosti.

@vitaliia

Hnedá & modrá

Ako ozvláštniť klasické, neutrálne farby? Stačí k nim pridať zaujímavý, výrazný akcent. Na hnedú farbu sme si počas zimy už zvykli a teraz prichádza na rad osviežiť ju jarným detailom. Krásne duo tvorí práve s azúrovo modrou, ktorá na nej doslova svieti, avšak bez toho, aby brala všetkú pozornosť. Jednoducho je to moderná elegancia.

 slipintostyle@slipintostyle

Fialová & červená

Pastelové farby sú populárnou jarnou voľbou. Kombinovať sa však dajú aj s výraznými farbami, vďaka ktorým získajú na unikátnom vzhľade. To je prípad kombinácie pastelovo fialovej a červenej. Na prvé počutie to znie ako nespojiteľná kombinácia, avšak pravda je taká, že pôsobia veľmi štýlovo.

hannastefansson@hannastefansson 

Horčicová & medená

Teplé tóny horčicovej a medenej sa skôr zdajú ako jesenná záležitosť, avšak my ich využitie vidíme aj na jar. Vďaka svojej žiarivosti k sebe krásne ladia, no stále pôsobia dostatočne elegantne. Je to v podstate taký upgrade neutrálnych farieb, ktorý pôsobí veľmi chic a neokukane.

chainkyr@chainkyr 

Oranžová & tmavomodrá

Skvelá kombinácia šťavnatej a jemne exotickej oranžovej s hlbokou, tajomnou a pritom veľmi živou modrou. Jednoduché spojenie dvoch klasických farieb, ktoré v sebe nesie nečakanú harmóniu aj element prekvapenia. Na jar je ako stvorená keďže je na jednej strane žiarivá, no na tej druhej sofistikovaná.

monikh@monikh

Foto: Instagram

1144

Súvisiace články