Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. marec 2021

Must-have topy na jar

Biele tielko Základný kúsok do akéhokoľvek šatníka! Využiť sa dá skutočne celoročne, ale jar je ideálnym obdobím na jeho opätovné zaradenie do outfitov po dlhej zime.

Must-have topy na jar

Biele tielko

Základný kúsok do akéhokoľvek šatníka! Využiť sa dá skutočne celoročne, ale jar je ideálnym obdobím na jeho opätovné zaradenie do outfitov po dlhej zime. V príapde nižších teplôt stačí zapojiť predstavivosť a skombinovať ho v rámci zaujímavých vrstiev. Je skvelým kúskom ku džínsom, koženým nohaviciam, ale aj najrôznejším sukniam.

@_jessicaskye

Náš tip:

arketArket

Breton style

Prúžky na najrôznejší spôsob sú starou-dobrou klasikou, ku ktorej sa vraciame najmä v lete. Avšak využiť sa dajú aj na jar, kedy do outfitov prinesú žiadanú ležérnosť aj sofistikovanosť zároveň. Krásny pár vytvoria napríklad so širokými nohavicami.

smythsister@smythsister

 

Náš tip:

HMH&M

 

S golierom

Sezóna pletenín sa ešte nekončí a pokiaľ potrebujete svoj šatník oživit, stavte na goliere a lá “polokošeľa”. Aktuálne sú mimoriadne trendy, dajú sa využiť v rôznych outfitoch a navyše ide o nadčasové kúsky, ktoré len tak z módy nevyjdu.

emswells@emswells

 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 13 at 09.54.39Khaite / Net-A-Porter

 

Hranatý výstrih

Hranaté výstrihy boli dosť dlhú dobu na ústupe, avšak teraz sa vracajú na scénu vo veľkom štýle. Nosiť ich budeme v elegantných outfitoch, v kombinácii so sukňami, ale aj nohavicami. Pôsobia krásne žensky a navyše vytvárajú krásny dekolt.

femmeblk@femmeblk

 

Náš tip:

VinceVince

 

Rolák

Ak ste milovníčkov rolákov a vyšších golierov, tento trend je pre vás ako stvorený. Oversized goliere sa totiž takisto vracajú na scénu a to práve na jar, kedy si ich ešte môžeme naplno užiť. Využite ich v rámci kreatívneho vrstvenia a doplňte napríklad oversized sakom alebo pletenou vestou.

themirroredit@themirroredit

Náš tip:

Screenshot 2021 03 13 at 09.53.55Mango

Foto: Instagram

798

Súvisiace články