Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. marec 2021

Jarné farby do štýlových šatníkov

Aj vy už pomaly prispôsobujete svoje outfity čoraz častejším slnečným dňom? Pokiaľ máte chuť priniesť trochu jari do svojho šatníka, stavte na tieto farby.

Jarné farby do štýlových šatníkov

Aj vy už pomaly prispôsobujete svoje outfity čoraz častejším slnečným dňom? Pokiaľ máte chuť priniesť trochu jari do svojho šatníka, stavte na tieto farby. Vytvoríte nimi veselé, ale sofistikované a trendy outfity.

Žltá

Status farby roka pre 2021 získala žltá a sivá. Žltá symbolizuje optimizmus po ťažkom roku a zároveň je dokonalou voľbou do jarného počasia. Stelesňuje prebudenie, je energická a veselá, jednoducho to, čo váš šatník potrebuje.

@leoniehanne 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 07 at 11.10.43Mango

Sivá

Druhá farba roka je zase synonymom sily a odhodlanosti. Perfektne so žltou ladí a zároveň nadväzuje na neutrálne farebné trendy, ktoré stále patria do našich šatníkov. Nosiť sa dá osamote v all-grey outfitoch, avšak veľmi jednoducho sa kombinuje aj s inými neutrálnymi farbami, pastelovými aj výraznými farbami. Je to skvelý základ akéhokoľvek šatníka aj outfitu.

georginalennon1@georginalennon1 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 07 at 11.11.30ZARA

Oranžová

Šťavnatá, jemne exotická oranžová nás už myšlienkami prirpavuje na leto. Pôsobí sladko a žiarivo, no pritom nie je extravagantná. Vďaka svojej hravosti sa dá využiť v akomkoľvek type outfitu a pohrať sa môžete aj s jej rôznymi odtieňami. Krásne vynikne na doplnkoch, ale aj na väčších kúskoch, napríklad šatách.

smythsisters@smythsisters 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 07 at 11.11.18ZARA

Mentolová

Na druhej strane zase stojí mentolová, farba kombinujúca zaujímavé tóny modrej a zelenej. Pôsobí upokojujúco, sviežo a trochu chladivo. Je ideálnou jarnou farbou pretože pôsobí optimisticky a hodí sa skutočne každému. Nebojte sa ju nosiť vo veľkom, pokojne aj na kabátoch a jarných kostýmoch.

blaireadiebee@blaireadiebee 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 07 at 11.10.22Mango

Fialová

Vybrať si ten správny odtieň fialovej nie je jednoduché, preto túto sezónu stavte na tie veselšie pôsobiace s ružovými alebo červenými podtónmi. Jednoducho stavte na farbu, ktorá vám pripomenie orchideu. Takáto farba je sofistikovaná a tajomná, ale nie temná a ponurá.

ninasandbech@ninasandbech 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 07 at 11.16.41The Attico / Net-A-Porter

Malinová

S pribúdajúcimu slnečnými lúčmi nás to ťahá aj ku letnejšie pôsobiacim farbám. Jednou z nich je aj malinová, predchodkyňa fuksiovej. Táto verzia ružovej je o niečo tlmenejšia, avšak nie menej šťavnatá. Pôsobí hravo a dievčensky, je ideálnou voľbou na kombináciu s neutrálnymi farbami ako sivá či béžová. Využiť sa dá v rámci doplnkov, ale aj statement kúskov oblečenia.

naaomiross@naaomiross 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 07 at 11.12.35Bottega Veneta / Net-A-Porter

Foto: Instagram, archív značiek

1021

Súvisiace články