Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. marec 2021

Jarné must-have bundy a kabáty

Vyzerá to tak, že sme sa konečne dočkali jari. Teploty počas dňa už dosahujú veľmi príjemnú hranicu a postupne im tak môžeme prispôsobovať aj naše outfity.

Jarné must-have bundy a kabáty

Vyzerá to tak, že sme sa konečne dočkali jari. Teploty počas dňa už dosahujú veľmi príjemnú hranicu a postupne im tak môžeme prispôsobovať aj naše outfity. Ak hľadáte vhodnú jarnú bundu či kabát, poradíme vám, po ktorých kúskoch siahnuť.

Kožené sako

Kožené trendy zatiaľ nikam neodchádzajú, stále v šatníkoch známych osobností nájdeme aj chic kožené saká. Na jar sa budú nosiť v kopmbinácii s klasickými džínsami, ale aj rôznymi sukňami či inými nohavicami. Z tohto kúsku sa pomaly stáva novodobá klasika, do ktorej sa oplatí investovať.

@claire_most

Náš tip:

ArketArket

Maxi kabátik

Skvelá alternatíva ku klasickému trench coatu. Kabátik v odľahčenej jarnej verzii využijete v kombinácii s obľúbenými šatami či sukňami, no skvelou voľbou je aj v prípade nohavíc. K tomu stačí doplniť obľúbené tenisky alebo čižmy.

naaomiross@naaomiross

Náš tip:

HMH&M

Skrátené sako

Keď ste sa už nasýtili predĺženého saka, pokojne choďte do nového trendu, ktorým je skrátené sako! Nosí sa v rámci kostýmov, či už nohavicových alebo sukňových, no pokojne ho môžete doplniť aj džínsami alebo koženými nohavicami.

lissyroddyy@lissyroddyy

Náš tip:

Screenshot 2021 03 03 at 08.56.02Loewe / Net-A-Porter

S opaskom

Utilitariánsky štýl na jar bude vyzerať aj takto. Model s výraznými vreckami a priznanými funkčnými prvkami dopĺňa opasok, ktorým jednoducho vytvoríte postavu presýpacích hodín. Hodia sa k nemu napríklad široké nohavice alebo džínsy.

monikh@monikh

Náš tip:

Screenshot 2021 03 03 at 08.57.03Mango

Pastelová páperovka

Na jar môže byť počasie ešte zradné, svoju obšúbenú páperovku preto neodkladajte a využite ju počas chladnejších dní. Stavte však na model v príjemných, pastelových farbách, ktoré sú synonymom jari. Takto vytvoríte štýlové, jarné, no pritom teplé outfity.

ninasandbech@ninasandbech

Náš tip:

Screenshot 2021 03 03 at 08.55.18ZARA

Foto: Instagram, archív značiek

1656

Súvisiace články