Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. február 2021

Must-have farby na jar

Najjednoduchší spôsob, akým priniesť do šatníka závan čerstvého vzduchu je doplnenie novými farbami. Vprípade prichádzajúcej jari sa nám doslova núka siahnuť po príjemných pastelových, ktoré prinesú do každého outfitu pozitívnu energiu.

Must-have farby na jar

Najjednoduchší spôsob, akým priniesť do šatníka závan čerstvého vzduchu je doplnenie novými farbami. V prípade prichádzajúcej jari sa nám doslova núka siahnuť po príjemných pastelových, ktoré prinesú do každého outfitu pozitívnu energiu. Tieto farby sú preto našimi jarnými must-have.

Ružová

Barbie ružová nie je každého šálka čaju. Avšak túto sezónu je mimoriadne trendy. Nás na nej láka jej bezstarostnosť, odviazanosť veselosť, ktorá po náročnej zime každému padne vhod. Nosiť ju môžete v zaujímavých akcentoch na najrôznejších doplnkoch alebo pokojne aj na väčších kúskoch ako šaty, svetre či sukne.

@blaireadiebee

Off-White

Ani biela ani krémová, to je off-white farba, ktorá je skvelou náhradou akejkoľvek neutrálnej farby, ktorú ste nosili v zime. Pokojne ňou nahraďte čiernu, hnedú či béžovú a doplňte akokoľvek pastelovou farbou. Vytvoríte tak elegantne a veselo pôsobiaci look. Krásne však vyzerá aj tón v tóne.

 jessicaskye@_jessicaskye 

Levanduľová

Príjemné odtiene fialovej takisto pridajú každému outfitu na príjemnom vzhľade. Sú ženské aj hravé, preto patria k ideálnym farbám na každodenné nosenie. Dajú sa ladiť s neutrálnym tónmi aj s inými pastelovými, s elegantnými kúskami aj s tými športovejšími.

leoniehanne@leoniehanne 

Svetložltá

Veselšie pôsobiacu farbu ako žltú by ste hľadali márne. Nesie v sebe množstvo optimizmu a svetla. Pripomína nám slnečné lúče aj rozkvitnuté lúky, takže v outfite spraví skvelú službu. Krásne ladí s odtieňmi modrej, ale zapadne aj ku všetkým neutrálnym tónom, ktorým dodá žiaru.

styleidealist@styleidealist 

Sivá

Ďalšou neutrálnou farbou, ktorej sa nemusíte vzdať ani na jar je sivá. Nezáleží na tom, či stavíte na tmavšie alebo svetlejšie tóny, keď ich doplníte veselou, žiarivou farbou, krásny jarný look je na svete. Krásne sa k nej hodia rôzne odtiene ružovej, ale aj žltej.

basictouch@basictouch

Foto: Instagram

1058

Súvisiace články