Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. február 2021

Marine Serre a Jimmy Choo predstavujú kolaboráciu!

Keď sa stretne experimentálny prístup atradícia plná klasiky, môže vzniknúť takáto unikátna kolaborácia, akou je spojenie dizajnérky Marine Serre atopánkového mága Jimmy Choo. Ich spoločná kolekcia zaujme všetky topánkové maniačky, ale aj milovníčky modernej extravagancie.

Marine Serre a Jimmy Choo predstavujú kolaboráciu!

Keď sa stretne experimentálny prístup a tradícia plná klasiky, môže vzniknúť takáto unikátna kolaborácia, akou je spojenie dizajnérky Marine Serre a topánkového mága Jimmy Choo. Ich spoločná kolekcia zaujme všetky topánkové maniačky, ale aj milovníčky modernej extravagancie.

Dizajnérka Marine Serre si módnu verejnosť získala svojou dnes už ikonickou potlačou polmesiaca, ktorú si zamilovali nielen módne influencerky, ale aj celebrity z celého sveta vrátane Beyoncé. Tá zvyčajne zdobí kúsky ako topy, legíny, šaty, ale aj šály či dokonca rúška. Najnovšie sa však obavuje aj na obuvi, ktorá vznikla v kolaborácii s anglickou značkou Jimmy Choo.

2  3 

5

Kolekciu Marine Serre x Jimmy Choo tvorí dokopy 6 modelov, ktoré prepájajú identitu oboch značiek. Na jednej strane máme odvážnu kreativitu s nádychom sci-fi vízie a na tej druhej zase tradíciu, klasickú eleganciu a dedičstvo. Vďaka prepojeniu týchto protipólov vznikli unikátne modely, ktoré sa spoliehajú na výrazný prvok pohodlia a praktickosti. V kolekcii nájdete model čižiem Faro, ktoré boli prispôsobené idei komfortu, ktorá dominuje nášmu svetu v čase pandémie. Doplnené tak boli nízkym podpätkom a dostupné sú dvoch variantoch- členkovom a po kolená. Oba modely sú samozrejme dekorované spomínaným polmesiacom.

4  6 

Ďalej v kolekcii nájdete model lodičiek typu „Mary Jane“, ktoré sú takisto doplnené rovnakým, nízkym podpätkom a nechýba im ani typický remienok cez priehlavok. Ak ste fanúšikom nízkej obuvi bez podpätkov, vybrať si môžete z čižiem Kato, ktoré boli inšpirované obuvou využívanou pri bojových umeniach a doplnené sú tak dekoratívnym viazaním. Na bežné nosenie si môžete vybrať aj tenisky Kato-Lo. Ak predsa len uprednostníte klasiku na vyššom podpätku, siahnuť môžete po klasických lodičkách s 10 cm podpätkom.

Celá kolaborácia je dostupná na stránkach a v butikoch Jimmy Choo, ale aj online na portáli MyTheresa.com.

Foto: archív značiek, Quentin 

836

Súvisiace články