Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. február 2021

Outfitová inšpirácia od štýlových žien zo sveta

Za oknami stále panuje zima anám už pomaly dochádzajú nápady na zaujímavé outfity. Našťastie je Instagram plný štýlových žien, ktoré nás pravidelne zásobujú skvelými outfit ideas.

Outfitová inšpirácia od štýlových žien zo sveta

Za oknami stále panuje zima a nám už pomaly dochádzajú nápady na zaujímavé outfity. Našťastie je Instagram plný štýlových žien, ktoré nás pravidelne zásobujú skvelými outfit ideas. Inšpirujte sa nimi aj vy! 

 

Paríž

Francúzska elegancia a nenútenosť môže vyzerať takto chic. Outfit je poskladaný z nadčasových kúskov ako prúžkované tričko a klasické džínsy v neutrálnej farbe, ktoré dopĺňa statement bunda s kožušinovou aplikáciou. Všetko dokonalo ladí, pôsobí ležérne a pritom veľmi štýlovo.

@sabinasocol 

Londýn

Anglický štýl je známy svojou rebelskou dušou, no dokáže byť aj takto sofistikovaný. Rosie, ktorá striedavo žije v Londýne a Los Angeles skombinovala nadčasový, elegantný kabát v krémovej farbe s oversized šálom v sivej. Na nohy hodila čižmy s masívnou podrážkou, čo reprezentuje londýnsku rebéliu a športovou kabelkou pridala do outfitu zaujímavý kontrast.

rosiehw@rosiehw

 

 

New York

V newyorskom štýle nájdete prvky mnohých krajín, sofistikovanosť a lá Paríž, rebéliu z Anglicka a šarm typický pre Talianky. Výsledkom môže byť takýto outfit, ktorého stredobodom pozornosti je lesklý kabát s kožušinou. Klasická chanelka v krémovej farbe prináša nádych elegancie a masívne čižmy zase reprezentujú odvahu a jemnú extravaganciu.

eggcanvas@eggcanvas

 

 

Miláno

Talianky to s módou vedia tak, ako nikto iní. Neboja sa spájať nespojiteľné, no pritom si stále zachovávajú uvoľnenosť a eleganciu. Veronica zladila hrubú páperovú bundu s crop svetrom, čo pôsobí štýlovo kontrastne, no prekvapivo zaujímavo. Farebne sa sústredila na kombináciu dvoch hlavných farieb- krémovej a svetlomodrej, čo outfitu dodáva uhladenosť.

veronicaferraro@veronicaferraro

 

 

Los Angeles

V Los Angeles nezvyknú teploty klesať na nízku úroveň, no lokálne influencerky sa nedajú zaskočiť. Keď to jednoducho nie je len na mikinu, pokojne vytiahnu aj štýlové páperovky. Aimee tú svoju dokázala zladiť s kožnými nohavicami, masívnymi čižmami a nadčasovou kabelkou. Keď sa oteplí, stačí zhodiť bundu a outfit stále pôsobí chic.

aimeesong@aimeesong

 

 

Kodaň

V severských krajinách je to zase úplne naopak ako v Kalifornii. V Kodani tak majú dámy zimnú módu v malíčku, keďže sa s nízkymi teplotami musia pasovať pomerne často. Matilda spojila vo svojom outfite trendy široké džínsy s vintage nádychom s nadčasovým maxi kabátom doplneným vlnenou aplikáciou. Aby dosiahla želaný retro, no zároveň chic look, na nohy nasadila biele ponožky a trendy mokasíny.

matildadjerf@matildadjerf

Foto: Instagram

1126

Súvisiace články