Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. február 2021

Francúzske módne rovnice

Ženský apritom ležérny, uvoľnený apritom chic. Tak by sa dalo vskratke opísať štýl francúzskych žien, ktoré cit pre módu majú jednoducho vkrvi.

Francúzske módne rovnice

Ženský a pritom ležérny, uvoľnený a pritom chic. Tak by sa dalo v skratke opísať štýl francúzskych žien, ktoré cit pre módu majú jednoducho v krvi. Každá je iná, no pritom všetky sú nenútene zaujímavé. Vyskúšajte niekoľko overených receptov a vyskladajte outfity ako vystrihnuté s ulíc Francúzska.

Džínsy s vysokým pásom & top s potlačou

Tento outfit je klasika, ktorá neprestane baviť pretože ponúka široké možnosti kombinácii. Džínsy s vysokým pásom krásne zvýraznia pás a pomôžu vytvoriť siluetu presýpacích hodín. Blúzka, tričko či iný top so zaujímavou potlačou zase outfitu dodá dávku sofistikovanosti. K tomuto outfitu sa skvelo hodia členkové čižmy, ktoré môžete v lete nahradiť espadrillkami alebo lodičkami.

@sabinasocol 

Šaty & kabát

Francúzsky nosia šaty na milióny spôsobov a každý z nich je vždy cool. Táto oufitová formulka je stávka na istotu, keď hľadáte niečo chic a pritom pohodlné. Stačí skombinovať šaty a obľúbený kabát, ideálne v podobných dĺžkach. Extra dávku elegancie vytvoríte kombináciou farieb tón v tóne, no nemusíte sa báť ani experimentovaniu s kontrastmi či vzormi. Doplňte už len čižmami po kolená.

dolorescfr2@dolorescfr 

Džínsy & rolák

Outfit, ktorý je dôkazom toho, že v jednoduchosti je krása. Potrebujete k nemu len obyčajný rolák, skinny alebo slim džínsy v klasickej čiernej alebo modrej. Takýto outfit môžete doladiť do športovej nôty alebo naopak, do elegantnej. Krásne sa k nemu hodia napríklad balerínky a mokasíny, no krok vedľa nespravíte ani klasickými teniskami v bielej farbe. Na vrch pokojne hoďte blazer.

pia mbd@pia_mbd 

Overal & sako

Overal patrí k tým komplikovanejším kúskom na styling, no aj v tomto prípade sa Francúzky vedia vynájsť. Častokrát ho dopĺňajú ďalším nadčasovým kúskom – sakom alebo trench coatom. Podľa ročného obdobia overaly skombinujte s členkovými čižmami alebo s lodičkami. Vyberajte si však nadčasové kúsky, ktoré vás tak skoro neprestanú baviť. To je základom vynositeľnosti a kombinovateľnosti po francúzsky.

lenafarl@lenafarl 

Saténové šaty & košeľa

Pravý romantický outfit vytvoríte saténovými šatami, či už jednofarebnými alebo s kvetinovou potlačou, čo je jedným z najväčších francúzskych must-haves. Takéto šaty doplňte jednoduchou košeľou alebo blúzkou, ktorá vám poslúži ako vrchná vrstva v chladnejšom počasí. Previazať ju môžete pod prsami alebo v páse, čo vytvorí chic vzhľad. K tomuto outfit sa hodia espadrillky s rôznou výškou podrážky, aj vyššie, ale aj nižšie.

dolorescfr@dolorescfr 

Foto: Instagram

933

Súvisiace články