Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. január 2021

Zimný must-have: Second skin top

Tento kúsok ste už určite postrehli, milujú ho svetové influencerky, modelky aznáme osobnosti. Jednoducho sa kombinuje, má najrôznejšie podoby aje využiteľný na množstvo spôsobov.

Zimný must-have: Second skin top

Tento kúsok ste už určite postrehli, milujú ho svetové influencerky, modelky a známe osobnosti. Jednoducho sa kombinuje, má najrôznejšie podoby a je využiteľný na množstvo spôsobov. Predstavujeme vám second skin topy.


@lucywilliams02 

Kedysi by sme ich nazvali nátelníkmi, no v modernom svete si vyslúžili viac sofistikované pomenovanie- topy ako druhá koža. Vďačia za to svojej podstate, tesnému strihu, ktorý skutočne pôsobí ako druhá koža. Tento typ topov preslávil značku Marine Serre, ktorá ako prvá priniesla tieto tesné topy do mainstreamu, kde si ich zamilovali najrôznejšie trendsetterky. Dnes ich samozrejme nájdeme v ponuke najrôznejších značiek, v rôznych štýloch a podobách.

Druhou spoločnou vlastnosťou tohto kúsku je transparentnosť, ktorá však nemusí byť pravidlom. Väčšina týchto topov sa do určitej miery spolieha aj na priehľadný charakter látky, ktorá mu dodáva zaujímavý look. Levely priehľadnosti sú samozrejme rôzne, od maximálnej, pod ktorou sa nosí zaujímavá spodná bielizeň, až po minimálne náznaky, ktoré odhaľujú len decentne.

Foto: Instagram

Tieto topy sa nosia v najrôznejších dizajnoch, od minimalistických v základných, prípadne neutrálnych farbách, až po extravagantné vzory vo výrazných farebných kombináciách. Obe verzie majú čosi do seba a pôsobia veľmi chic. Čo je však obrovskou výhodou tohto typu topov, je ich jednoduchosť kombinovania a vrstvenia. Skutočne sa totiž dajú využiť ako základná vrstva- nátelník v rôznych outfitoch, čo oceníme najmä v zime. Pokojne ich teda môžeme hodiť pod oversized sveter, ale aj elegantný kardigán či dokonca šaty. Celé to je len na vás a na vašej predstavivosti. Inšpirujte sa štýlovými outfitmi z Instagramu.

Naše tipy:

Foto: archív značiek

858

Súvisiace články