Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. január 2021

Osviežte šatník novými trendami

Ak hľadáte nové, svieže kúsky do vášho šatníka, ktoré prinesú čerstvý vánok do vašich zimných outfitov, máme pre vás niekoľko tipov. Či už hľadáte maličkosti vo forme doplnkov alebo unikátne dizajny, ktorými upútate pozornosť, každý si príde na svoje.

Osviežte šatník novými trendami

Ak hľadáte nové, svieže kúsky do vášho šatníka, ktoré prinesú čerstvý vánok do vašich zimných outfitov, máme pre vás niekoľko tipov. Či už hľadáte maličkosti vo forme doplnkov alebo unikátne dizajny, ktorými upútate pozornosť, každý si príde na svoje.

Polokošeľa namiesto roláku

Zahoďte zimné roláky a nalaďte sa na jarnú vlnu maličkou zmenou v podobe pletených polokošieľ. Momentálne sú veľmi trendy, pôsobia elegantne a majú v sebe unikátny retro nádych bez toho, aby pôsobili staro a opozerane. Sú perfektnou voľbou ku sukniam aj džínsom a najrôznejším nohaviciam, s ktorými tvoria retro-sporty look.

@ch.phr8ph

Vyskúšajte baggy jeans

Skinny jeansy sú síce overená klasika, no túto sezónu stoja za vyskúšanie práve ich protiklady- široké džínsy a lá 90.roky a hip hopový štýl. Takéto kúsky sa objavili dokonca aj na prehliadkových mólach značiek Chanel či Victoria Beckham, čiže šancu si zaslúžia aj od nás. Stačí ich doplniť chunky teniskami a oversized svetrom či vestou, čím vytvoríte populárny retro look.

clairewakeman@clairewakeman

Top ako druhá koža

Tesné topy z jemnučkej látky, ktoré pôsobia ako druhá koža ste si už už určite všimli na mnohých influencerkách. Sú veľmi príjemným spestrením akéhokoľvek outfity počas bežných dní. Dajú sa skvelo využiť v rámci vrstvenia, takže vám poslúžia aj v chladnom počasí, ale aj počas prichádzajúcej jari a jemne stúpajúcimi teplotami. Stavte na farebné, veselé dizajny alebo na neutrálne, základné farby.

chainky@chainky

Dlhé retiazky ku tričku

Ak sa necítite na kompletnú výmenu šatníka, ale chcete siahnuť po nejakej drobnosti, ktorá vaše outfity oživí, toto môže byť vaša stávka na istotu. Dlhé retiazky vyťahujeme z módnyh archívov a popri ostatných retro trendoch sa určite nestratí. Stačí ju prehodiť cez old-schoolové tričko s potlačou, cez maxi šaty alebo cez hrubý sveter. Takéto retiazky sa nosia v najrôznejších dizajnoch, hrubé a chunky, ale aj elegantnejšie a jemné.

estellechemouny@estellechemouny 

Pletený set je stávka na istotu

Pletené sety sú jedným z najväčších trendov už nejakú tú dobu, za čo pravdepodobne môže aj karanténa. Avšak je to skutočne stávka na istotu pretože ide o maximálne využiteľné kúsky, nielen na doma. Či už siahnete po sukni a svetri alebo po šortkách a tope alebo akejkoľvek inej kombinácii, tieto kúsky sa postarajú o to, že váš outfit nebude pôsobiť mdlo a nudne. Kombinovať ich samozrejme môžete aj s inými kúskami, nielen pletenými.

jordanrisa@jordanrisa

Foto: Instagram

1338

Súvisiace články