Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. január 2021

5 nadčasových kúskov do každého šatníka

Trendy sa síce menia, no pravé nadčasové klasiky si vnašich šatníkoch udržia svoje stále miesto. Týchto 5 kúskov by nemalo chýbať vmódnom arzenáli akejkoľvek ženy pretože sa dajú využiť na najrôznejšie spôsoby.

5 nadčasových kúskov do každého šatníka

Trendy sa síce menia, no pravé nadčasové klasiky si v našich šatníkoch udržia svoje stále miesto. Týchto 5 kúskov by nemalo chýbať v módnom arzenáli akejkoľvek ženy pretože sa dajú využiť na najrôznejšie spôsoby. Doplňte svoj šatník o nestarnúce modely, ktoré vás zachránia v akejkoľvek situácii.

Saká

Kúsok, ktorý vás nesklame v akejkoľvek situácii. Dokáže vyzerať elegantne, no vytvoríte ním aj zaujímavé, moderné outfity. Doplniť ho môžete šatami, širokými nohavicami, sukňami, ale aj ležérnymi džínsami či dokonca aj teplákmi. Celé je to len na vašej kreativite a stylingu.

@tylynnguyen 

Skinny Jeans

Trendy v oblasti džínsov sa menia poriadne rýchlo. Avšak bez ohľadu na to, čo je práve v kurze sa vždy na výslní udržia aj skinny džínsy, ktoré sú jednoznačne najpopulárnejším strihom. Takisto s veľmi jednoducho kombinujú, dajú sa doplniť lodičkami, elegantnými čižmami, ale aj teniskami či balerínami. Sú skvelou voľbou na vytváranie ležérnych, každodenných outfitov.

anoukyve@anoukyve 

Členkové čižmy

Perfektný kúsok vhodný na každodenné nosenie pretože za každých okolností vyzerá chic. Hodí sa k rôznym nohaviciam, ale aj ku šatám či sukniam. Model v čiernej farbe je navyše nadčasový a klasický takže z módy len tak rýchlo nevyjde. Hodí sa nielen do práce, ale aj na pobehovanie v meste a vybavovačky. Takýto kúsok by mal mať nižší podpätok, aby ste si boli istí, že s nájde čo najčastejšie využitie.

aimeesong@aimeesong 

Chunky sveter

Nič nie je lepšie, ako sa v chladnom, sychravou počasí zabaliť do príjemného, mäkkého a hrejivého svetra. Vďaka chunky štruktúre pôsobí veľmi komfortne, no zároveň vyzerá štýlovo. Stačí ho skombinovať s obľúbenými džínsami, no prehodiť ho môžete aj na obľúbené maxi šaty či midi sukňu. Styling s takýmto kúskom je vždy jednoduchý a hravý.

littleblackboots@littleblackboots 

Biele tenisky

Must-have kúsok, ktorý sa dá nosiť od jari do jesene. Využijete ho na maximum vďaka jeho multifunkčnosti a jednoduchej kombinovateľnosti, či už ku elegantným kostýmom alebo ku čisto športovým outfitom. Nehovoriac o pohodlnosti, ktorú tenisky poskytujú, jednoducho ideálna voľba na dlhé dni.

emilisindlev@emilisindlev 

Foto: Instagram

1052

Súvisiace články