Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. január 2021

Jar v zimnom šatníku

Ak už aj vy máte dosť ponurých outfitov, sktorými sa vám spája zimné počasie, vyskúšajte do svojho šatníka priniesť kúsok jari. Tieto kúsky jednoducho využijete nielen vdomácej karanténe, ale aj vuliciach.

Jar v zimnom šatníku

Ak už aj vy máte dosť ponurých outfitov, s ktorými sa vám spája zimné počasie, vyskúšajte do svojho šatníka priniesť kúsok jari. Tieto kúsky jednoducho využijete nielen v domácej karanténe, ale aj v uliciach.

Kvetinové šaty

Kúsok, ktorý má v šatníku takmer každá žena dokáže urobiť obrovský rozdiel. Nielenže sa vďaka nemu okamžite cítime viac upravene a žensky, ale aj mimoriadne komfortne. Nezáleží na tom, aký strih, vzor či farbu majú vaše kvetinové šaty, tento kúsok vám vyčaruje príjemne jarnú náladu. Či už ste doma alebo klasicky v práci.

@fiahamelijnck 

Pletené sety

Počas karantény sa objavil nový trend, ktorý sa zrodil z potreby komfortu a štýlu počas pandémie strávenej z veľkej časti v domácom prostredí. Pletené sety sa stali voľbou mnohých trendsetteriek pretože spĺňajú obe požiadavky. Siahnite po šortkovom sete alebo po sete nohavíc a svetra, jemné neutrálne farby sú ako stvorené na celoročné nosenie.

alyssainthecity@alyssainthecity
 

Sveter a midi

V prípade, že sa chcete nahodiť do niečoho normálneho, siahnite po dvoch pohodlných a chic kúskoch- svetri a midi sukni. Kombinujte vzory aj farby, ale aj materiály. Hrubý, chunky sveter bude krásne kontrastovať napríklad s plisovanou či saténovou sukňou. V tomto outfite sa budete cítiť nielen pohodlne, ale štýlovo.

camillecharriere @camillecharriere  

Kardigán a široké nohavice

Široké nohavice sa stali jedným z najväčších must-haves posledných sezón. Využiť sa však dajú nielen v elegantných, formálnych outfitoch, ale aj v tých ležérnejších, ktoré pokojne využijete aj v home office. Stačí ich zladiť so zaujímavým kardigánom, ktorý takisto zaznamenáva obrovský nárast v popularite.

maria bernad@maria_bernad 

Pastelové farby

Tento outfit vám poskytne ešte o čosi viac voľnosti v stylingu a kombináciách. Stačí si vybrať pastelové kúsky, ktoré zladíte do jedného outfitu. Nezáleží pritom či budú vašou voľbou šaty, nohavice alebo pokojne aj tepláková súprava a oversized tričko. Vďaka farbám si rozžiarite svoje bežné dni a pritom budete pôsobiť štýlovo.

annejohannsen@annejohannsen

Foto: Instagram

1127

Súvisiace články