Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. január 2021

5 základných kúskov do každého šatníka

Neustále meniace sa trendy robia takmer nemožné využiť ich naplno vrámci outfitov počas celého roka. Avšak existuje množstvo základných kúskov, ktoré prejdú testom času, dajú sa jednoducho kombinovať asú nadčasové.

5 základných kúskov do každého šatníka

Neustále meniace sa trendy robia takmer nemožné využiť ich naplno v rámci outfitov počas celého roka. Avšak existuje množstvo základných kúskov, ktoré prejdú testom času, dajú sa jednoducho kombinovať a sú nadčasové. Týchto 5 si obľúbilo množstvo známych influenceriek vo svete.

Široké nohavice

Tento rok by sme mali všetci povinne zabudnúť na skinny džínsy a využiť príležitosť na nákup aspoň jedného páru nadčasových, širokých nohavíc. Nosia sa najrôznejšie typy nohavíc v pánskom štýle, kožené, džínsy alebo jemné, voľné modely. Perfektne sa dajú kombinovať s oversized topmi, ale aj s klasickými modelmi.

@anoukyve 

Legíny s rozparkom

O klasických legínach sa už dlhšie nehovorilo, no teraz sa aj tento kúsok vracia späť na scénu, avšak vo vynovenom duchu. Momentálne sú veľmi populárne legíny s rozparkom na úrovni členkov, zboku alebo z prednej strany. Nosiť sa dajú na najrôznejšie spôsoby, so sandálmi aj teniskami či dokonca s lodičkami. Hodia sa ku elegantným sakám aj ku oversized mikinám.

discodaydream@discodaydream

Oversized top

Nezáleží na tom, či siahnete po športovom tričku, mikine či košeli, vyberte si oversized model. Je ideálny na kombinovanie s aktuálnymi trendami, ale aj s najrôznejšími nadčasovými kúskami ako džínsy či puzdrová sukňa. Nehovoriac o ich najväčšej výhode- pohodlí, ktoré poskytujú na každodenné nosenie. Prispôsobia sa aj príležitosti, na ktorú sa obliekate, dokážu totiž pôsobiť elegantnejšie aj ležérne.

sofiamcoelho@sofiamcoelho

Pletené šortky

Pre niekoho môžu byť pletené šortky záležitosť na doma, avšak mnohé influencerky ich už stihli vytiahnuť aj von. Takýto kúsok perfektne demonštruje to, ako sa náš prístup k móde zmenil aj vďaka pandémii a karanténe. Element komfortu sa stal totiž dôležitejší, ako najnovšie trendy, preto sa pletené šortky budú pravdepodobne objavovať v uliciach čoraz častejšie najmä po tom, ako začnú teploty stúpať.

emmanuellek @emmanuellek

Retro tenisky

Móda miluje retro! Dôkazom toho je množstvo trendov, ktoré sa v poslednom období opäť zjavili na scéne. Jedným z nich sú aj retro tenisky, ktoré sú perfektným kúskom na kombináciu s elegantnými dizajnmi, ale aj so športovými modelmi. Ideálny pár tvoria s džínsami či populárnymi oversized teplákovými súpravami, avšak veľmi zaujímavý efekt vytvoria aj v kontraste so šatami či sukňami.

mariakragmann@mariakragmann

Foto: Instagram

1009

Súvisiace články