Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. január 2021

Trendy šaty do moderných šatníkov

Prehupli sme sa do nového roku, sktorými prichádza niekoľko nových trendov, niektoré však pretrvávajú ztoho minulého. Aké šaty by nám nemali chýbať všatníku tento rok aktoré budú pravdepodobne tie najpopulárnejšie?

Trendy šaty do moderných šatníkov

Prehupli sme sa do nového roku, s ktorými prichádza niekoľko nových trendov, niektoré však pretrvávajú z toho minulého. Aké šaty by nám nemali chýbať v šatníku tento rok a ktoré budú pravdepodobne tie najpopulárnejšie?

Nahý chrbát

Netypickým kúskom, ktorý sa presadil v zimnom období sú šaty s odhaleným chrbtom. Častokrát sa nahý chrbát nosil na hrubých, svetrových modeloch, vďaka čomu vznikal zaujímavý kontrast. V novom roku v tento trend nespomaľuje, ale naopak, naberá na obrátkach.

@camillecharriere

Minimalistické maxi

Maxi šaty sú populárnym kúskom najmä v letných šatníkoch, kedy preferujeme výrazné potlače, plné farby s bohémsky podtónom. Avšak teraz na rad prichádza ich minimalistickejšia verzia v základných farbách ako čierna, biela či béžová. Dokonalý kúsok na vrstvenie aj nosenie osamote.

tamaramory@tamaramory

 

Svetrové

Dlhé, krátke, minimalistické aj maximalistické. Svetrové alebo pletené šaty zažívajú znovuzrodenie v modernej móde. Nosia sa na najrôznejšie spôsoby, vo všetkých farbách a dizajnoch. Najpopulárnejšie sú samozrejme nadčasové, nestarnúce neutrálne tóny, ktoré nepodľahnú trendom.

y.a.t.r.i @y.a.t.r.i

 

Sieťkové

Predstavte si tú najjemnejšiu sieťovinu v rôznych farbách a kreatívnych potlačiach. Presne tak by mali vyzerať jedny z must-have modelov, ktoré by nám v šatníkoch tohto roka nemali chýbať. Siahnuť môžete po krátkych aj dlhých modeloch, ktoré by mali by byť priliehavé ako druhá koža a jemne transparentné.

alyssainthecity@alyssainthecity

 

Vystužené plecia

Retro trendy takisto neustupujú. Dôkazom toho je narastajúca popularita šiat s vystuženými alebo zvýraznenými plecami. Tento trendy z 80.rokov v kombinácii s moderným dizajnom pôsobí osviežujúco a veľmi chic. Ak radi experimentujete, toto je pre vás must-have kúsok na tento rok.

smythsisters@smythsisters

Foto: Instagram

1230

Súvisiace články