Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. január 2021

Aké náušnice sa nosia v roku 2021?

Vyberáte si náušnice podľa aktuálnych trendov alebo naopak, spoliehate sa na overené, nadčasové kúsky? Aj vtejto sfére sa totiž trendy menia avyvíjajú.

Aké náušnice sa nosia v roku 2021?

Vyberáte si náušnice podľa aktuálnych trendov alebo naopak, spoliehate sa na overené, nadčasové kúsky? Aj v tejto sfére sa totiž trendy menia a vyvíjajú. Tieto patria k tým najvýraznejším, ktoré si získali priazeň svetových celebrít aj influenceriek. 

80’s

Ak ste na retro trendy aj vy, poteší vás návrat veľkých klipových náušníc, aké poznáme z 80.rokov. Ideálny čas osviežiť retro lady look založený na vypnutých vlasoch, oversized okuliaroch a elegantných náušniciach.

@annarvitiello

 

Double

Náušnice, ktoré vytvárajú ilúziu niekoľkých vrstiev sú ako stvorené na denno-denné nosenie a zároveň prinášajú do každého looku unikátny dojem. Nezáleží na farbe kovu ani na dizajne, dôležité je vybrať si model s netradičnou siluetou.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek

 

Visiace

Na visiace náušnice sme na dlhšiu dobu zabudli, no vyzerá to tak, že aj tie sa opäť vracajú na scénu. Sú síce stvorené na slávnostnejšie príležitosti, no využiť sa dajú aj v rámci bežného, denného looku. Všetko je to o stylingu a predstavivosti.

fongminliao@fongminliao

 

Štruktúry

Experimentovanie vo sfére šperkov môže vyzerať aj takto. V modernom dizajne náušníc vládnu najrôznejšie štruktúry, ktoré posúvajú inak jednoduché kúsky na nový level. Vyberať si môžete z menších a nenápadných kúskov, ale aj z tých opulentnejších.

bettinalooney@bettinalooney

 

Trblietavé

V prípade, že milujete všetko čo sa blyští a trbliece, poteší vás návrat tohto dizajnu náušníc. Kamienkové náušnice sú totiž späť a nosia sa nielen na slávnostné príležitosti. Spestriť nimi môžete svoje každodenný look.

daphine@daphine

 

Farebné

Náušnice kombinujúce retro trendy a moderný dizajn, také sú farebné modely, ktoré je vidieť čoraz častejšie. Zamilovali si ich mnohé svetové influencerky a predstavujú skutočné osvieženie bežných šperkových trendov. Valentina Ferragni dokonca vytvorila svoju vlastnú farebnú značku šperkov.

valentinaferragni@valentinaferragni 

Foto: Instagram

1992

Súvisiace články