Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. november 2020

Kolaborácia Fendi x K-Way: Odpoveď na sychravé počasie

Čím si vylepšiť náladu vsychravom počasí na jeseň alebo v zime? Rímsky módny Fendi prišiel sperfektnou odpoveďou!

Kolaborácia Fendi x K-Way: Odpoveď na sychravé počasie

Čím si vylepšiť náladu v sychravom počasí na jeseň alebo v zime? Rímsky módny Fendi prišiel s perfektnou odpoveďou! V spolupráci s francúzskou značkou K-Way predstavuje prekvapivú minikolekciu navrhnutú práve do chladných, daždivých dní.

Značku Fendi a jej charakteristickú estetiku určite poznáte. Ak však potrebuje predstavenie značka K-Way, čítajte ďalej. Založné bola v toku 1965, kedy si majiteľ obchodu Léon- Claude Duhamel začal všímať, ako sa po uliciach premávajú premočení ľudia a ťahajú za sebou dáždniky. Práve tento obraz upršaných dní ho inšpiroval, aby vytvoril prvú bundu, ktorá neprepustí vodu ani vietor. Tak vznikla značka K-Way, ktorá dnes poskytuje perfektnú, modernú a funkčnú alternatívu do daždivých dní. Jej poznávacím znakom je typický, trojfarebný zips, ktorý svieti aj na spoločnej kolaborácii s Fendi.

01 FENDI x KWAY Special Shooting  03 FENDI x KWAY Special Shooting navy 

V kolaborácii Fendi x K-Way nájdete pánske, dámske aj detské modely, ktoré zaručene zlepšia váš deň aj napriek nepriaznivému počasiu. Každý kúsok vyniká výrazným mestským štýlom a navyše prepája luxus s cynizmom, čo sa pre Fendi stalo charakteristickým prvkom. Modelom samozrejme nechýba funkčnosť typická pre K-Way!

Nosnou témou je kultové logo Fendi FF, ktoré je aplikované na obojstranných nylonových vetrovkách. Vďaka tejto látke môžete bundu jednoducho poskladať do maličkého vrecka a pokojne ju hodiť do kabelky ako záložný plán.


FENDI x K Way W Black FF Logo and Gold solid side
FENDI x K Way M Mink FF Logo solid side FENDI x K Way Kids Black and Pink FF Logo solid side
FENDI x K Way W Black FF Logo and Gold printed side FENDI x K Way M Mink FF Logo printed side FENDI x K Way Kids Black and Pink FF Logo printed side

Keďže ide o obojstrannú bundu, nosiť ju môžete na dva spôsoby. Dámsky model je z jednej strany dekorovaný potlačou loga v čierno-zlatej kombinácii a z druhej strany je celý zlatý. Pánska verzia zase využíva tmavomodrú farbu, detská ružovú. V dámskej línii nájdete aj ďalší model inšpirovaný strihom bombery. Ak by ste však zatúžili po extra dávke luxusu, siahnite po modeli s hnedou norkovou kožušinou, ktorá je potlačená ikonickým logom FF.

Fendi a K-Way jednoducho našli spôsob, ako sa cítiť aj v daždivom dni štýlovo a pritom komfortne. Táto kolaborácia pre celú rodinu je dostupná v butikoch Fendi ako aj na webe stránky Fendi.

Foto: Fendi

1058

Súvisiace články