Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. november 2020

Zvečnená krása prírody

Na svete neexistuje nič očarujúcejšie ako krása prírody. Bohužiaľ, mnoho zjej pôvabov je prchavých avychutnať si ich môžete iba na okamih.

Zvečnená krása prírody

Na svete neexistuje nič očarujúcejšie ako krása prírody. Bohužiaľ, mnoho z jej pôvabov je prchavých a vychutnať si ich môžete iba na okamih. Vďaka umeniu klenotníkov z Dionidu však dokonalú chvíľu môžete zastaviť a navždy sa kochať jej nádherou. Predstavujeme vám exkluzívnu značku šperkov, ktoré sú vyrobené z prírodných, niekedy až stovky milióny rokov starých drahokamov. V rukách elitných brúsičov, dizajnérov a klenotníkov sa menia na dokonalé prstene, náhrdelníky, náramky a náušnice, vďaka ktorým zažiarite v akejkoľvek spoločnosti.

Dionid je relatívne nová značka, no stojí na pevných základoch – dlhoročnej praxi jej hlavného klenotníka. Xhevdet Gjonaj venoval vytváraniu večnej dokonalosti celý svoj život a pri hľadaní jedinečných drahokamov precestoval svet. Vďaka skúsenostiam a kontaktom má tak dnes prístup k tým najkvalitnejším drahokamom na svete.

klenotníctvo dionid luxusné šperky klenotyDionid si obľúbila aj známa modelka Lucia Javorčeková.

Šperky z Dionidu sú vyrábané z extrémne vzácnych materiálov. V ich ponuke nájdete napríklad klenoty s luxusným jadeitom z Mjanmarska, bývalej Barmy, ktorý je vzácnejší ako diamanty. Dionid má v portfóliu aj šperky z podmanivého smaragdu, ktorý sa v prvotriednej kvalite nachádza iba na pár miestach na Zemi. Za posvätný ho považovali už Inkovia a jeho popularita rokmi neklesla. Smaragdy aj dnes patria medzi jedny z najobľúbenejších vzácnych kameňov medzi celebritami. Ak ste milovníkmi rubínu, majstri Dionidu mysleli aj na vás. V ponuke nájdete prstene aj z tohto neodolateľného drahokamu. Raz vraj istý cejlonský kráľ za jeden rubín vymenil celé mesto!

klenotníctvo dionid luxusné klenoty šperky  klenotníctvo dionid šperky klenoty 

Drahokamy majú kúzlo a moc, ktoré presahujú ich krásu. Po tisícročia ľudstvo verilo, že vzácne kamene do života pritiahnu pevné zdravie, večnú lásku či nesmierne bohatstvo. Môžu vám dopomôcť k neporaziteľnosti a vyvolajú vo vás nevyčerpateľnú kreativitu a neomylnú intuíciu.

Klenoty od Dionidu vás zaručene očaria. Každý drahokam je starostlivo opracovaný a vybrúsený majstrami svojho remesla. Hodnota prsteňov, náhrdelníkov, náramkov či náušníc od Dionidu je však oveľa vyššia, ako je len súčet hodnoty smaragdov, jadeitu, rubínov či diamantov, z ktorých boli vyrobené. Každý jeden je umeleckým dielom. Skúsený zberateľ vie, že najhodnotnejšie diela sú tie, ktoré sú na celom svete iba jedny. Dionid preto každý kus svojho klenotníckeho umenia vyrába iba v jedinom exemplári. Z jedného šperku sa tak na celom svete bude tešiť iba jeden majiteľ a jeho najbližší. Takýto šperk je tiež skvelou príležitosťou na investíciu. Jeho krása bude robiť radosť viacerým generáciám a stane sa doslova vaším rodinným pokladom.

Ktorý šperk z ponuky, ktorú nájdete na dionid.com je vášmu srdcu najbližší?

1257

Súvisiace články