Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. november 2020

Pletené šaty sú must-have tejto jesene!

Čo je lepšie, ako hodiť na seba pohodlný, cozy sveter, keď za oknami vládne nepríjemné počasie? Obliecť sa do štýlových akomfortných pletených šiat!

Pletené šaty sú must-have tejto jesene!

Čo je lepšie, ako hodiť na seba pohodlný, cozy sveter, keď za oknami vládne nepríjemné počasie? Obliecť sa do štýlových a komfortných pletených šiat! Takýto kúsok si zamilovalo mnohé známe influencerky a aj my zaradíme do nášho šatníka minimálne jeden model. Inšpirujte sa s nami!

@mathildegoehler

Mäkké, hrejivé a mimoriadne štýlové! Svetrové šaty v najrôznejších podobách si získali mnohé známe influencerky. Niet sa čomu čudovať, takýto kúsok je doslova záchranou v sychravom počasí, s ktorým sa musíme vyrovnávať čoraz častejšie. Ako však pomocou takýto šiat vytvoriť štýlový outfit na každý deň?

Štýlovo sa v tomto smere nemusíte vôbec obmedzovať, pokojne siahnite po modeli, ktorý vás najviac osloví. Nosia sa totiž maxi, midi aj mini kúsky, ktoré si vďaka stylingu jednoducho prispôsobíte podľa svojho štýlu. Veľmi populárne sú však najmä modely v neutrálnych tónoch sivej, hnedej, krémovej či čiernej, čo však opäť poskytuje dokonalú príležitosť na personalizáciu.

Takéto šaty pokojne doplňte čižmami svojej preferencie, skvelo vyniknú napríklad s masívnejšími kúskami, vďaka ktorým vytvoríte zaujímavý kontrast. Športový element do outfitu môžete priniesť aj pomocou turistických čižiem. Ak však preferujete eleganciu, siahnuť môžete po trendy čižmách po kolená, pri mini pletených šatách aj po čižmách nad kolená.

Outfit s pletenými šatami môžete ladiť do neutrálnych farieb tón v tóne, ktorý bude vynikať svojim minimalistickým štýlom. Krásne spolu ladia odtiene krémovej a hnedej, hnedej a sivej či sivej a čiernej. Báť sa však nemusíte ani farieb a pokojne do outfitu skúste priniesť aj výrazný farebný akcent v podobe doplnkov.

Foto: Instagram

 

1073

Súvisiace články