Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. november 2020

Ako kombinovať kabát s čižmami?

Máte doma väčšiu zbierku kabátov alebo čižiem? Tieto dva kúsky majú prevahu aj vnašich šatníkoch, no nájsť ten dokonalý pár nie je vždy najľahšie.

Ako kombinovať kabát s čižmami?

Máte doma väčšiu zbierku kabátov alebo čižiem? Tieto dva kúsky majú prevahu aj v našich šatníkoch, no nájsť ten dokonalý pár nie je vždy najľahšie. Našťastie sme však našli niekoľko overených kombinácií, ktoré sa nám osvedčili.

Biely kabát + čierne čižmy

Nič nie je jednoduchšie a zároveň také efektné, ako nadčasová kombinácia bielej a čiernej. Takto elegantne môže vyzerať aj váš jesenný outfit, stačí keď doplníte čisto biely look čiernymi čižmami.

@_marisamartins_

Zavinovací + chunky

Zavinovací kabát je presne ten kúsok na lenivé dno, ktorým však dosiahnete ten najštýlovejší, ležérne a pritom veľmi štýlovo pôsobiaci look. Ideálnymi čižmami k tomuto kabátu sú masívne, chunky čižmy. Pôsobia kontrastne a pritom sú pohodlné.

monikh@monikh

Trench + čižmy po kolená

Výhodou trench coatu je to, že sa k nemu dá zladiť takmer akýkoľvek typ obuvi. Všetko samozrejme záleží na celkovom outfite a príležitosti, na ktorú sa obliekate. Našou obľúbenou kombináciou je však trench coat a čižmy po kolená, ideálne tón v tóne.

lolariostyle@lolariostyle

Maxi + turistické

Milovníčky kontrastov poteší kombinácia extra dlhého, maxi kabáta a „turistických“ čižiem na šnurovanie. Ide o kontrastnú kombináciu, ktorá prepája eleganciu so športovým duchom, vďaka čomu pôsobí sviežo a moderne.

 jessicaskye@_jessicaskye

Ťaví kabát + členkové

Ak máte doma model v ťavej farbe, určite oceňuje jeho jednoduchú kombinovateľnosť. Našou obľúbenou však je ťaví kabát s členkovými čižmami, čo pôsobí moderne. Stačí doplniť obľúbenými džínsami a nadčasový look je na svete.

modedamour@modedamour

Foto: Instagram

1907

Súvisiace články