Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. október 2020

Trendy kabáty do jesenného počasia

Je už najvyšší čas vytiahnuť zo šatníkov kabáty. Ak však hľadáte nový kúsok do svojej zbierky alebo potrebujete alternatívu ku vašim aktuálnym kúskom, poradíme vám, po ktorých kabátoch siahnuť.

Trendy kabáty do jesenného počasia

Je už najvyšší čas vytiahnuť zo šatníkov kabáty. Ak však hľadáte nový kúsok do svojej zbierky alebo potrebujete alternatívu ku vašim aktuálnym kúskom, poradíme vám, po ktorých kabátoch siahnuť. Tieto patria k najpopulárnejším jesenným trendom.

Zavinovací

Nič nie je komfortnejšie, ako zabaliť sa do príjemného, mäkkého kabátu, ktorý sa hodí takmer akémukoľvek štýlu. Siahnite po neutrálnych farbách, ktoré krásne doplnia elegantný outfit, no skvelého partnera urobia aj športovému outfitu.

@alexisforeman

Farebný

Jeseň a zima sa častokrát nesie v ponurých farbách bez jasu. S farebným kabátom v zaujímavých tónoch, vzoroch či potlačiach zaručene rozžiarite svoje okolie! Nebojte sa teda svoju zbierku doplniť aspoň o jeden výrazný model.

elizabethvdg@elizabethvdg

Károvaný

Károvaný vzor je jesennou klasikou, ktorá sa však často nevidí na kabátoch. Ak ste jeho fanúšikom, pokojne zaexperimentujte s farbami a prineste do svojho šatníka unikátny kúsok, ktorý vám pomôže vytvoriť štýlový outfit.

emilisindlev@emilisindlev

Prešívaný

Počas dní, keď nám počasie nepraje, stavte na extra hrejivý, prešívaný kabát! Nenechajte sa obmedziť dĺžkou a pokojne siahnite aj po maxi verzii. Takýto kabát krásne vynikne v áčkovej siluete, no skvele vyzerá aj stiahnutý opaskom v páse.

 jessicaskye@_jessicaskye

Teddy

Ak ste si mysleli, že éra mäkučkých teddy kabátov skončila, presvedčíme vás o opaku. Tento kúsok sa dá perfektne využiť v elegantných outfitoch, ale aj v ležérnejších a čo je jeho najväčšou výhodou, je spoľahlivým partnerom do sychravého počasia.

vitaliia@vitaliia

Foto: Instagram

1328

Súvisiace články