Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. október 2020

Doma štýlovo: Najlepšie značky oblečenia na doma

Situácia nás opäť na istý čas prinútila zastaviť sa. Budeme teraz síce viac času tráviť doma, no to neznamená, že naše outfity nemôžu byť štýlové.

Doma štýlovo: Najlepšie značky oblečenia na doma

Situácia nás opäť na istý čas prinútila zastaviť sa. Budeme teraz síce viac času tráviť doma, no to neznamená, že naše outfity nemôžu byť štýlové. Tieto značky majú na mysli nielen komfort, ale aj dizajnový aspekt domáceho oblečenia. Okrem toho sú ich produkty aj udržateľné.

Colorful Standard

Portugalská značka, ktorá sa sústreďuje na bavlnené oblečenie v tých najkrajších farbách. Na svoje si prídu všetci milovníci neutrálnych farieb, ale aj tí z nás, ktorí preferujú farebnú rôznorodosť. V ich ponuke nájdete klasické tričká, mikiny aj tepláky. Všetky kúsky sú vyrobené z organickej bavlny najvyššieho štandardu.

Tekla

Značka Tekla sa od svojho zrodu v roku 2017 okamžite stala miláčikom vo sfére bytových textílií. Nedávno však rozšírila svoju ponuku o unisexové pyžamá z flanelu a popelínu, ktoré však hravo splnia úlohu domáceho oblečenia. Všetko je vyrobené z organickej bavlny a úprava materiálu zabezpečuje najvyšší level komfortu. Nadčasové siluety a neutrálne farby sú zase prísľubom nestarnúceho štýlu.

tekla

Underprotection

Pokiaľ poznáte značku Underprotection, určite budete súhlasiť, že patrí k priekopníkom vo sfére udržateľnej spodnej bielizne. Jej ponuka nie je po dizajnovej stránke vôbec obmedzená ekológiou a aj preto je priamou konkurenciou aj bežných značiek. V prípade domáceho oblečenia a pyžám môžete takisto čakať rôznorodosť, hravosť a moderný dizajn. Dánska značka pritom na výrobu používa len recyklované (polyester, vlna, tencel) a organické (bavlna) materiály. Vyberať si tak môžete z teplákových súprav, šiat, kimon či overalov.

underprotection

Aya Muse

Aj pokiaľ nepoznáte názov tejto značky, určite ste jej produkty už zazreli minimálne na sociálnych sieťach. Počas prvej vlny karantény vo svete sa do nej totiž zamilovalo množstvo známych influenceriek. V jej ponuke nájdete unikátne dizajny, ktoré využijete aj mimo domova. Všetky sú však maximálne komfortné a vyrobené z recyklovaných materiálov, pričom dôraz je kladený aj na etickú výrobu. Vyberať si môžete z pletených topov, šortiek, šiat v nadčasových strihoch.

aya muse 

HARA

V Austrálii vznikla značka HARA, ktorá dnes ponúka nielen spodnú bielizeň, ale aj domáce oblečenie, pyžamá a športové kúsky. Všetko je vyrobené z bambusu a na farbenie sa využívajú len prírodné farbivá, pričom výroba prebieha lokálne- v Austrálii. V jej ponuke nájdete základné kúsky na vytvorenie pohodlného outfitu, topy a tričká, ale aj šortky a tepláky.

hara

Foto: archív značiek, Instagram

939

Súvisiace články