Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. október 2020

Outfitová inšpirácia do sychravého počasia

Za oknami to síce nie je veľmi potešujúci obraz, no to neznamená, že znepriaznivého počasia nemôžme vyťažiť maximum. Sychravé dni sú ako stvorené na kreatívne vrstvenie azaujímavé kombinácie.

Outfitová inšpirácia do sychravého počasia

Za oknami to síce nie je veľmi potešujúci obraz, no to neznamená, že z nepriaznivého počasia nemôžme vyťažiť maximum. Sychravé dni sú ako stvorené na kreatívne vrstvenie a zaujímavé kombinácie. Inšpirujte sa štýlovými outfitmi známych influenceriek. 

Neutrálny color-blocking

Pohrajte sa neutrálnymi tónmi hnedej, čiernej či bielej a vytvorte zaujímavý outfit v minimalistickom duchu. Vyberte si maximálne 3 farby tie v outfite zopakujte. Výsledok bude pôsobiť elegantne a chic.

@brittanybathgate

 

All-White

Svetlé tóny bielej, krémovej či slonovinovej boli donedávna doménou letných outfitov, avšak posledné sezóny sa tento postoj zmenil. Na jeseň siahnite po týchto farbách a pokojne aj vo veľkom. All-White outfit krásne vynikne napríklad pomocou nohavicového kostýmu.

monikh@monikh

 

Školáčka

Hravý, nevinne pôsobiaci look a lá školáčka vytvoríte pomocou minisukne, pokojne plisovanej, a oversized svetra či mikiny. Aj potrebujete extra vrstvu, hoďte pod sveter aj bielu košeľu. Pri pančuchách môžete staviť na jednofarebné modely alebo trendy vzory ako logá či slogany. Na nohy obujte chunky tenisky alebo trendy mokasíny.

vitaliia@vitaliia

 

Retro

Ak ste aj vy podľahli koženému trendu a neviete sa tohto materiálu nabažiť, jeseň predstavuje ideálne obdobie na využitie tohto materiálu. Vyskúšajte napríklad retro pôsobiacu kombináciu kožených nohavíc a vzorovaného svetra. Stavte na tlmené, prírodné farby, ktoré podčiarknu retro nádych. Na vrch môžete pridať kožené sako alebo trench coat.

lucywilliams02@lucywilliams02

 

Vidiecky štýl

Romantičku vo vašom vnútri poteší kombinácia midi alebo maxi šiat s „turistickými“ čižmami. Takto môžete využiť svoje obľúbené kvetinové modely z leta, pod ktoré stačí hodiť jednofarebný rolák. Midi a maxi modely šiat však krásne vyznejú aj v károvanom vzore, ktorý je pre jesenné obdobie typický.

livpurvis@livpurvis 

Foto: Instagram

1093

Súvisiace články