Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. október 2020

H&M predstavuje kolaboráciu s Vampire’s Wife

H&M miluje dizajnérske kolaborácie. Popri veľkých spoluprácach so značkami ako Versace, Jimmy Choo, Giambattista Valli či Balmain, H&M počas roka uvádza aj menšie kolaborácie.

H&M predstavuje kolaboráciu s Vampire’s Wife

H&M miluje dizajnérske kolaborácie. Popri veľkých spoluprácach so značkami ako Versace, Jimmy Choo, Giambattista Valli či Balmain, H&M počas roka uvádza aj menšie kolaborácie. Jednou z tých je aj najnovšia kolekcia s britskou značkou Vampire's Wife, ktorá do vášho šatníka prinesie dokonalú jesennú atmosféru prostredníctvom svojho typického viktoriánskeho glamouru.

Kultová britská značka Vampire’s Wife sa môže pochváliť fanúšikmi po celom svete, medzi ktorými by ste našli množstvo svetových celebrít od Vojvodkyne z Cambridge až po Kate Moss. Ako nám názov značky jemne napovedá, jej štýl je romanticko-temný, moderný a osobitý. Jej kolekcie síce nevidíte na prehliadkových mólach najväčších týždňov módy, no o to unikátnejší dojem jej tvorba vytvára. Značka bola založená v roku 2016 a odvtedy sa preslávila svojimi glamour dizajnmi stvorenými na bežné aj špeciálne dni.

ADOBERgB Illona 7

Krivky obímajúce siluety, trblietky, lesk, volány a silný viktoriánsky nádych, to sú poznávacie znaky Vampire’s Wife, na ktoré sa tešíme aj v tejto kolaborácii. Špeciálne na nej je aj to, že bude vyrobená takmer výhradne z udržateľných materiálov. Na výrobu šiat či blúzok bol použitý recyklovaný polyester či nylon, a šperky ako náramky, náhrdelníky či prstene takisto obsahujú aspoň čiastočne udržateľné materiály.

sRGB Illona 1  sRGB Illona 6 

Témami tejto kolekcie boli sila, ženskosť, zraniteľnosť, intimita a neznámo, ktoré sa do modelov pretavili vo forme temných farieb, trblietavých efektov, tajomno pôsobiacich detailoch ako čipka či výšivka a spomínaných viktoriánskych prvkoch ako oversized goliere.

sRGB Illona 3  sRGB Illona 5 

„Duša Vampire’s Wife pramení z vecí, ktoré milujem. Je v nej trochu Goyu, štipka ruského baletu, ale aj inšpirácia Blanche Dubois. Má silné prérijné elementy, ale aj utilitariánske prvky, ktoré pôsobia nepopísateľne sexi. Siluety majú evokovať dušu morskej panny či lesnej víly, no obuť si k nim môžete rovnako flip-flopy ako aj lodičky. Duša Vampire’s Wife je jednoducho o láske ku kráse, o kráse videnej v chaose vplyvov,“ takto popísala tvorbu značky jej zakladateľka a kreatívna riaditeľka Susie Cave. Na takýto prístup odzrkadlený v konkrétnych modeloch sa môžeme tešiť v kolekcie Vampire’s Wife x H&M, ktorá sa dostane do predaja už 22.októbra.

Foto: H&M

 

1334

Súvisiace články