Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. september 2020

Šperky, ktoré sú ozdobou i terapiou zároveň

Milujete šperky? Páčia sa vám vône prírody, esenciálnych olejov ale aj klasických parfumov?

Šperky, ktoré sú ozdobou i terapiou zároveň

Milujete šperky? Páčia sa vám vône prírody, esenciálnych olejov ale aj klasických parfumov? Tieto dve vášne sa dajú unikátne prepojiť. Náhrdelníky s príveskami alebo náramky s možnosťou aplikácie vône do ich vnútra slúžia na osobné difúzovanie esenciálnych olejov.

Každý z aróma šperkov je otvárateľný, vo svojom vnútri má farebný plstený vankúšik, na ktorý sa aplikuje vám blízka alebo obľúbená vôňa. Vankúšiky sa dajú opláchnuť a po vysušení opakovane používať. Šperky ako nositelia vôní sú vyrobené zo špeciálnej nehrdzavejúcej ocele alebo kvalitnej zdravotne nezávadnej zliatiny, sú odolné a stále, pri kontakte s olejom alebo parfumom sa ich farba ani povrch nemení. Parfum neprichádza do kontaktu s pokožkou, preto sú aróma šperky vhodné pre dámy, ktoré majú citlivú pokožku.

aroma naramok 2 clanok

Šperky sú módnym doplnkom, ktorých bonus spočíva v možnej výmene farebných vankúšikov. Preto sú tieto šperky vyhľadávané aj milovníčkami módy, ktoré si do detailov radi kombinujú oblečenie a ďalšie doplnky. Samotné šperky sú dizajnovo prepracované v rôznych variáciách. Retiazkové modely s príveskami ale aj pevné a náramkové šperky s motívmi východných filozofií, zvierat, alebo tradičných motívov srdca či kvetov dopĺňajú modely s korálkovými lávovými kameňmi. Vôňa sa aplikuje priamo na lávové kamene a vydrží sa tu postupne uvoľňovať počas celého dňa.

Čím prevoňať aróma šperky?

Ideálnou a zdraviu prospešnou arómou sú esenciálne oleje, ktoré sú na aplikáciu do aróma šperkov najvhodnejšie. Esenciálne oleje sú prírodné aromatické zlúčeniny, ktoré sa nachádzajú v semenách, kmeňoch, stonkách, koreňoch, kvetoch a iných častiach rastlín. Ich vôňa môže byť silná a krásna.

aroma naramok 4 clanok aroma naramok 5 clanok

Okrem samotnej vône, ktorá je intenzívna ale príjemná a neobťažujúca, majú esenciálne oleje preukázateľné medicínske a terapeutické účinky. Podľa potreby je možné zvoliť si olej pre konkrétnu príležitosť, upokojujúci, povzbudzujúci, na konkrétne zdravotné problémy a indispozície.

Viac informácií: www.sperkyprevas.sk

1001

Súvisiace články